2005 MODEL HONDA CBR 600 F S [satıldı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biscuit hayırlı olsun.
hepimizin hayalinde böyle makineler var ama önemli olan amaca yönelik olması.
maxiscooter'a geçme düşünceni mantıklı buluyorum.ilerleyen zamanlarda kısmet olursa bide bundan alırsın kafana ve gideceğin yere göre binersin.
alanada satanada hayırlı olsun...alacak insan gelip yakından görecektir bu yüzden motoru övmeme gerek yok...

ben ciddi alıcıyım yasin abi...100ytl peşin...100ytl 133 ay taksitle

bak allahın adını verdim hissettim...yasin abi yanlış anlama ama yenge bu racing işine bozuldu dimi...birde bizim baron kardeşimin kazasıda tuz biber oldu...

abi valla sakat bu makinalar...bende senin iyiliğin için diyorum bak...ben her zaman söylüyorum...çoğu değerlerimizi araba ve motor kazalarında kaybediyoruz...büyük makinalar her zaman tehlikeli...

allah korusun yasin abi...bak çok sevindim...alırkende mutlu olmuştum...satmanada seviniyorum...ha tamam 100lük bir scooterlada kaza yaparsın ama...bu riske racingler insanı dahada yaklaştırıyor...

hayırlısı olsun abi...hani başına bir iş gelse naparız abi...kendi öz abim gibi üzülürüm... :joker:

(yav bu arada ağzımı hayıra açayım biraz) :p

şiddetle sana gilera nexus500 öneririm...

eh be yasin daha altında göremeden satıyorsun ama aklın yolu 1
necef sana örnek olsun hayırlısı bakalım alanada satanada kazasız seyirler. :cat:

Biscuit, inşallah en kısa zaman da hayırlı birine satarsın bu güzelim aleti (napalım bizimde elimizden sadece iyi dileklerimizi yazmak geliyor) :cat:

Biscuit arkadaşım resmi wallpaper yaptım demiştim ya peder görmüş benide yoldan çıkartıcan diyo dur bakalım kandırırım yakında onuda alıcam inşallah bu canavarı :) Sen yinede beni bekleme ,sana mani olmıyayim .Motor temiz dimi kardeşim kazası , masrafı falan var mı ?

biscuit abi selam osimen abiye önerdiğim gibi 12,000 YTL para peşin (ÇOK LAZIMM :=))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biGbaDbluE, teşekkür ederim teklifin için ama motorum değeri 12000 değil saygılar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
NORTON teşekkür ederim teklifin için er-5 düşünmüyorumm bi değişiklik olursa ben özele msj atarım.

bigbadblue konuşuruz kardeşim ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun kardeşim alana da satanada...

Forumdan Uzaklaştırıldı
evetttt almana sevındıgım kadar satmana daha cok sevındıgımı belırtmek ısterım yasıncım...(kusuruma bakma ama sen bana kızmassın kardesıs bıs)
baba sakın motoru ovme ılgılenen lutfen gelıp baksın unuturmuyum jantlarını cılalamıstım zıncırını temızleyıp yaglamıstım.... neyse......
suzuki burgman grubunu kurcaz babaaaa....

ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN.... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
HAyırlı satışlaaar. Bi burgmancı daa gelioooo.. :bounce:

ne burgman ne nexus. yenilenen yamaha majesty 400 derim ben. hem fiatı uygun diğerlerine göre hem de bir şey oldumu servis ve parça sıkıntın olmaz(beldeyama).
NOT: burgman ve nexus kötü motorlar değildir. yazdığımdan bu anlaşılmasın. sadece parça sıkıntısı çekebilirsiniz. bana sorarsanız nexus alırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
GUNCEL
+1 :thumleft:

arkadaslar burada motor satılıyo yawww
gecın burgmanı nexus majesty i.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar