2005 kawasaki er 5 için 20000 km çok mu?

Arkadaşlar 2005 model kawasaki er 5 almak üzereyim.Yalnız motor 20000 de...bu motorların ömrü ne kadardır? bilen varsa yardımcı olsun lütfen.Bi de bu motorla en az 10000 daha yaparım (30000 e gelir anlayacağınız) satarken 30000 lik motoru rahatça satabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iki yil icinde 20bin km az degil ama öyle korkunc cok da degil bence. ben de motorla ayda ortalama 700-800km yol yapiyorum, yani yilda 10bin'e rahatca yaklasiyorum (ki birde arabam var ...).

bence motoru bir kullan. sag sola cekiyor mu? vites gecisleri ve frenler ne alemde? motor iyi gaz aliyor mu? hosuna giderse al. ancak 30bin'de motoru satmak zor olabilir ...

Bence normaldir. 20.000 km er5 için bir km değil ama 20'de olsa 50'de olsa kullanandan kullanana fark var. Yine de iyi bir ustanın görmesinde fayda var.

20000 birşey değil kawasaki için,hatta 4 buyuk için. sende kullanırsın bir 20000 daha ama satarken zorluk cekebılırsın ,, sen 20000 alsammı dıe dusunurken starken kendını alıcının yerıne koy,oda 40000 km cok mu dıye dusunucek

Yagi ve bakimi duzenli yapilan bir motor da sorun yoktur.Bence teknik sorun yoksa km sine dert etme derim.

Almayı düşündüğünüz motor yol motorudur ve sadece kilometresinden bahsediyorsak daha yolun başında.:)

Siz pist yani racing motor bakıyor olsaydınız 3-5 bin km bile riskli olabilirdi.

dostum km olayını aş,önemli olan o degil,eski sahibinin motor sürümündeki ustalıgı.5000 de anasını aglatanda var,senelerce kaya gibi saglam binende.o yüzden eski sahibinin arkasına bin beraber bayagı gez,hatta naz ederse benzinde çek biraz keyif yapalım de,bakalım vites geçişleri nasıl.adam çok deli doluysa motoru yemiştir.km ye bakma velhasıl,önemli olan o güne kadar nasıl kullanılmış oldugu.Biraz faydam olduysa ne mutlu bana.Arkadaşlar ne dersiniz haklımıyım:silent:

2005 model aldığım motor;
20 ayda 40 bin küsürdü. Ne anlaşılır bu durumda?
Satın alırken hiç tereddüt etmedim. Marka motorlardan bahsediyoruz.

Güzel cevaplar var, kullanış biçimini araştır, ustaya göster, gerisini dert etme.

her dediginde cok hakliydin - harbiden. sadece sonunda "dogru demiyor muyum" diye sormak olayi zayiflatti ...

:rendeer:

anlamadığım şey şu aslında....
biz 3-5 bin km kullanıp - ya da sezon kapanırken - hemen satma yoluna gidiyoruz.
arkadaşlar, geçen zamanlarda dışarıdan TR ' ye motorlarıyla çeşitli sebeplerle gelen insanlar tanıdım. İnanın 2-3 yaşında motor görmedim desem yeridir.
10 yaşında nerdeyse motorlarla adamlar yollara çıkıp , km 'sine bakmadan altlarındaki motorları sonuna kadar kullanıyorlar.:pr:
arkadaşım, ER-5 dediğin motoru , söz meclisten dışarı , adam gibi kullanırsan , bakımlarını zamanında yaparsan ömür boyu kullanırsın.bu kadar basit.
herşey gönlünüzce olsun.:cat:

valla benim bildigim hic kimse ilk motorunda kalmadi. herkes bir motor aldi 1-2 yil kullandi ve ondan sonra daha uzun yillar binecegi "gercek" motorunu aldi.

yazilmamis kanun gibi birsey herhalde. hayati boyunca tek motosiklet kullanmis motorcu yok gibi birsey ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar