2005 Honda Cbr 125r Mavi

Saygıdeğer forum sakinleri
Abilerim, Kardeşlerim :

Bugün "2005 - 10.000km Honda CBR 125 R" (Mavi) bir motosiklet almak için son görüşmeyi yapıcam. Motosikletin 4. Sahibi olucam sanırım. Motosikleti şuan kullanan arkadaş bir süre yağsız kullanmış motosikleti ardından kalitesiz yağ kullanmış. Motor'dan gelen ses dün giderildi motor sibobu ayarlandı ancak motor ısındığında ses tekrar oluşuyor. Motosiklet ustası bu motora binersin istediğin kadar sorun vereceğini sanmıyorum diyor. ne dersiniz sorun olur mu acaba? 3100 - 3200ytl. civarı alıcam motosikleti.

Motosiklet göz önünde o yüzden biraz üzerine düşüyorum. motosikletin tek sorunu sibop sesine benzer bir ses çıkarması ısındığı zaman. Dıştan kazasız çiziksiz sıfır ayarında.

Motosiklet göz önünde o yüzden biraz üzerine düşüyorum. motosikletin tek sorunu sibop sesine benzer bir ses çıkarması ısındığı zaman. Dıştan kazasız çiziksiz sıfır ayarında.

motorun grenaj falan gıcır olabılır yagsız kullanmıs demıısın. bu sekılde uzun sure kullandıysa pıstonlara,yataklara ve ilgili tum yuruyenlere zarar vermıstır muhtemelen... o motoru ıı bı ustaya gosterdıgıne emın mısın:silent: emın ol o paraya daha temız BULABILIRSIN

usta bildiğimiz kadarıyla iyi. bir abimizin aracılığıyla yardımcı oldu. alacağım kişi motosikleti orada bakıma sokturdu. gidip görüştüm ustayla. Zaten ne zaman ne olacağı belli olmaz istediğin kadar kullanabilirsin motosikleti diyor. sorun vereceğini sanmıyorum diyor. zaten iyi tanışlarıyla gittim sormaya motosikleti kafam karışık yavv :-s

ben satıyom cbr125 imi 1100km 2007 model kimse sormuyo bile 4 bin e hayret valla 4. el bakımsız motora o parayı veriyorlar

3000 ytl'den bahsediyoruz ustam 1000 ytl fark var arada. ve memleketimde bu motosiklet bu kadar temizini görmedim memlekette renk olarakta tek ama tek bir sorun işte motordan gelen ses.. usta binebilirsin istediğin kadar bu motora diyor sorun vereceğini sanmıyorum diyor. fotoğraf çekip ekleyebilsem de görsen motosikleti.. :bounce:

o paraya daha temiz cbrler mevcut.Biraz daha araştır düzgün bir şey al kafan rahat olsun bence..

usta bildiğimiz kadarıyla iyi. bir abimizin aracılığıyla yardımcı oldu. alacağım kişi motosikleti orada bakıma sokturdu. gidip görüştüm ustayla. Zaten ne zaman ne olacağı belli olmaz istediğin kadar kullanabilirsin motosikleti diyor. sorun vereceğini sanmıyorum diyor. zaten iyi tanışlarıyla gittim sormaya motosikleti kafam karışık yavv :-s

Bana kalırsa o motora hıc gırme dınle benı gıt baska motor 125r arastır o motorun yuruyenlerınde yagsızlık tan dolayı asınma olmustur muhtemelen..Buda hem performansı dusurur, yakıt sarfıyatını arttırır, masraf cıkarır, kısacası canın sıkılır. motor alacagın ıcın hemen olsun dıon bı hevesle ama gec olsun guc olmasın pıyasaya bı daha goz gezdır:cat:

Hayırlısı olur inşallah. Kafam iyice karıştı adam gelsin diyecem motorundan dolayı kafam karışık. Bitane'de YBR var 2007 6binküsür km. 2500ytl. temiz gözüküyor onuda gösterebilirim motosiklet ustasına.

amma zormuş motosiklet almak yav.. :silent:

Son düzenleme:
ben olsam yağsız kalmış motora bulaşmazdım..
kendi cbrının bu fıyatın altında satan bırı olarak cok cok daha temızlerını bulabılırsın..bıraz ıyı pazarlık gucuyle rahat 3000 ytl ye alınır..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Motora yapılacak en büyük kötülüğü yapmış eski sahibi. Motor ömrü inan bir hayli kısalmıştır. Ayrıca ileride daha büyük problemler çıkarması da muhtemel. Kaldı ki problem çıkarırsa 300-500 lirayla da halledebileceğin bir problem olmayacak. Ucuz etin yahnisi demeyesin sonra...

Yalnız bişey dikkatimi çekti, satıcı çok dürüstmüş. Böylesine büyük bir problemi sana söylemesi şaşırttı beni doğrusu. Demek ki hala dürüst insanlar var.

2. el motosiklet almak,temizini bulmak çok zor bir durum... Piyasaya güvenmek gerçekten çok zor...

Bence yağsız kalmış bir motosiklete para verilmez. Zaten 3000 ytl. bütcen var. acele etme hiç. Daha temizini bu fiyata bulabilmen muhtemel... Bence yağsız kalmış bir motosiklete para verme... Başın ağrımasın...

memlekette daha temizini görmediğimden çok kararsız kalıyorum. usta da kesin bişey söyleyemedi buda kararsız kalmamda etkili oluyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Büyük ihtimalle almayacam motoru hayırlısı inşallah..:pale:

Cevaplarınız ve Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Motosikletten vazgeçiyorum içimde sıkıntı vardı almıyorum dediğimde geçiyor bu sıkıntı yani almayacağım hayırlısı inş. belki başka motosiklet buluruz. :wiinkk:

Son düzenleme:
memlekette daha temizini görmediğimden çok kararsız kalıyorum. usta da kesin bişey söyleyemedi buda kararsız kalmamda etkili oluyor. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Büyük ihtimalle almayacam motoru hayırlısı inşallah..:pale:

Cevaplarınız ve Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Motosikletten vazgeçiyorum içimde sıkıntı vardı almıyorum dediğimde geçiyor bu sıkıntı yani almayacağım hayırlısı inş. belki başka motosiklet buluruz. :wiinkk:

umıtsızlıge kapılma arkadasım paran var ustune 300-500 daha koy gıt tertemız kız gıbı cıbır 125 r al :cat: cayır cayır bın sıkıntısız sorunsuz

Ben Adıyaman'da yım arkadaşlar :mrgreen: çok uzak kalıyor bize o taraflar.:pale:

Memleket neresi bilmiyorum ama, yakın illeri de bir araştır bence. Piyasa cıbır kaynıyor, illaki bu bütçeye bu motordan daha temizi denk gelir diye düşünüyorum; biraz daha araştırmak gerekiyor sadece. 4. el bakımsız motora vereceğin paraya yazık.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben Adıyaman'da yım arkadaşlar :mrgreen: çok uzak kalıyor bize o taraflar.:pale:

Hehe yazsaydın keşke arkadaşım ya. :cherry: Atla gel canım sen de noolcak. Mis gibi motosikletlerin ilanlarını verdim sana bak. Uzak muzak idare et. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar