2005 600rr Siyah Gri

YAKLAŞIK 1AY KADAR ÖNCE KARTALDAKİ ŞİRKETİMİZDEN KANUNİ MARKA YİNE ÇALINTI BİR MOTORLA GELİP BİZİM HONDA 600RR MOTORUMUZU SATIN ALMAYA GELMİŞ GİBİ YAPIP ÇALDILAR.MOTORUN SOL GRENAJINDA MİNİK İKİ RÜTUŞ BOYA VARDI ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRKER

Çok geçmiş olsun. Adamlara bak çalıntı motorla gelip motor çalıyorlar......

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1 aydır aklın nerdeydi peki?...İstesende bulamassın artık....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 aydır aklın nerdeydi peki?...İstesende bulamassın artık....

alp dostum benimde aklım almıyor adamların motoru çalınıyor biri çıkıyor 5 ay sonra motorum çalındı diyor biride 1 ay sonra çalındı diye geliyor yazıyor.. Ya gerçekten aklınız nerede? Düşünüyorumda benim motorum çalınsa mt yi birbirine katarım her bölüme başlık açarım. Ben 1 ay sonra çalınan motoru arama mantığını anlayamadım kusura bakmayın!

kendi seçimi arkadaşlar karışamayız kendisi bilir ister 5 ay sonra acar ister 10 ay sonucta bu bi bilgidir bu kadar buyutmenın mantıgı yok ama yakın bı zmanda acılsa daha ıı olurdu tabı bide geniş bi acıklama resimli plakasıyla falan..her 600rr ın sol grenajını kontrol edemezkı vatandas..

GKN

bu ilanı ben hatırlıyorum
sahibindende vardı sanırım
geçmiş olsun
zor, ama allahtan ümit kesilmez..

Motoru nasıl çaldılar,deneme sürüşü yapacagız diyemi ?

03/10/2007 TARIHINDE MERSIN DE "SILIFKE CADDESI ÖZKAN ŞALGAM CIVARINDAKI PİLİC VE SARKUTERI URUNLERI SATAN DUKKANIMIZIN" YANINDAN "CHEETA" MARKA 125 CC LIK SIYAH PLAKASIZ 2006 MODEL ÇİN MALI MOTOSIKLETIMIZ CALINDI.GORENLERIN INSANLIK NAMINA 0541 321 01 33 NUMARALI TELEFONA BILDIRMESI RICA OLUNUR.ODUL VERILECEKTIR DUYURULUR..
model_info.php

gecmiş olsun :salut:umarım bulurusun ve arkadaşlar bu nee hall yaa :pr:adam napsın 1 ay yada 2 ay ne fark eder :silent:sonucda motoru calınmış ve sizlerle paylaşmak istemiş sizin yaptıgınız kıyaslama gibi bişey olmuş yada ona benzer bişey işde neyse arkadaşım sen umudunu yıtırme :cat:

abim İstanbul gibi biyerde çalınan motoru değil, parçalarını ara bence adam profesyönelce çalmış salak değil ya motoru piyasada tutsun parçalayıp satar bence.Sen de anca o rütuşlu grenajı bulabilirsin.tabi bulabilirsen.Allah sabır versin gitmiş artık:(

arkadaşım geçmiş olsun.
geçen sene aynı yöntemle patronumun 100RR nı çaldılar ama peşlerini brakmadı tanıdık polis vasıtasıyla bir hafta sonra buldu ama yaklaşık olarak 2000ytl.sine maal oldu.
umarım sende bulursun ama çabuk olman lazım çünkü 600RR en kolay satılan makinadır.

arkadaşım geçmiş olsun.
geçen sene aynı yöntemle patronumun 100RR nı çaldılar ama peşlerini brakmadı tanıdık polis vasıtasıyla bir hafta sonra buldu ama yaklaşık olarak 2000ytl.sine maal oldu.
umarım sende bulursun ama çabuk olman lazım çünkü 600RR en kolay satılan makinadır.

100rr yenimi çıktı.En ufak cbr 125r var diye biliyordum :):p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar