Ney anlamadım?alma
on karakter
Kanın kaynadıysa al kullanacak olan sensin.
Kendimden örnek vereyim ilk arabam tempraydı oto pazarına gittim bütün pazarı dolaştım baktım bu orada kanım kaynadı verdim parayı aldım arabayı göbekten vurmuşlar içindeki cam parçalarını bile ben temizledim. Severek kullandım. Son arabam focus hiç aklımda yoktu gönlümde albea almak vardı albeayı almaya gittim cebimde para baktım bu kenarda duruyor hemen sevdim verdim parayı anında, kafadan kazalı olsun senelerdir severek kullanıyorum beni hiç üzmedi.
Para benim zevk benim kime ne dedim. Aynı şeyi sanada tavsiye ederim baktığında kanın kaynıyorsa hiç düşünme para senin binecek olan sensin el alem ne derse desin fatih üreğin dediği gibi. Sevmedikten sonra sıfır bilmem ne olursa olsun.
r1 den bahaediyoruz bu alet +200 250 km/h lere çıkıyor süspansiyon ve şaside bir dengesizlik olursa affı olmaz
r1 den bahaediyoruz bu alet +200 250 km/h lere çıkıyor süspansiyon ve şaside bir dengesizlik olursa affı olmaz
Ben olsam almazdım, dün her konuda anlaştığım vfr800ün 2010 yılından 1300 liralık hasar kaydı çıktı. Arkadaş serviste değişen parçaların listesine ulaşabilirse alıcam yoksa almıyorum.
Abi motoru ustalara fln götürücem cok sukur maddi sıkıntım yok ama şaside sıkıntı olduğunu nasıl anlarım bu arada sitede yeniyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Abi sahibiyle konustum şaside sorun yokmus eğer varsa nasıl anlarım bi arada sitede yeniyim
Zaten hasar kaydı serviste değişen parçaların toplam değeri olmuyor mu?