2004 Bandit almak üzereyim.

İyi akşamlar dostlar. Evet nihayet motoru büyütmenin zamanı geldi hatta geçiyor bile. Konuyu açmamın nedeni pazarlık aşamasındayım ama yine de siz forumdaşlarımın bir fikrini almak istedim.
Eeeee nasıl bilirsiniz 600 lük Bandit'i?

oooooo dostum yakışır...:cat:

Tdm bence harika makine ömür boyu binilecek bi makinedir dükkan komşumda var yıllardır biniyormuş asla satıp başka makine almam diyor.

Tdm bence harika makine ömür boyu binilecek bi makinedir dükkan komşumda var yıllardır biniyormuş asla satıp başka makine almam diyor.
Dükkan komşuna selamlar.. ben de aynı fikirdeyim. Allah kaza yüzü göstermez ya da çalınmaz sa ben de ömür boyu bineceğimi düşünüyorum.

İyi dilekleriniz içn teşekkürler dostlar :rendeer:
Çıkayım biraz gezeyim motorumla. :queen::queen::queen:

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle.

Bu arada nerden aldın.Fiyat km gibi ayrıntılarıda söylemek istersen engel olmayız:p

Motosikleti
cb 125 f
cbf 150 den sonraki hedefimdi tdm 850, ama er-5 aldım. günlük kullanıyorum motoru ve tdm bana günlük kullanım için fazla. er-5 te fazla ama adam akıllı 250 cc motor olmadığından almışken er-5 alıyım dedim ve aldım. kısmet olurda ilerde motoru büyütürsem alacağım motor büyük ihtimalle tdm serisi olacaktır. sanada motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

bu arada unutmadan motorun yakıt testini falanda yapıp yayınlarsan sevinirim, ilerde alacak olursak bi fikir vermesi açısından.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbf 150 den sonraki hedefimdi tdm 850, ama er-5 aldım. günlük kullanıyorum motoru ve tdm bana günlük kullanım için fazla. er-5 te fazla ama adam akıllı 250 cc motor olmadığından almışken er-5 alıyım dedim ve aldım. kısmet olurda ilerde motoru büyütürsem alacağım motor büyük ihtimalle tdm serisi olacaktır. sanada motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

bu arada unutmadan motorun yakıt testini falanda yapıp yayınlarsan sevinirim, ilerde alacak olursak bi fikir vermesi açısından.

50 ytlye 200 km gittim diyordu gece.. Sen bi lpg taktır ona yasin abim..:mrgreen:

Amasya'dan aldım... Fiyatı ne ederinin üzerinde ne de altında. Şu an için yakıt konusunda açıklayıcı bir şey söylemem doğru olmaz çünkü Amasyadan gelirken çok agresif kullandım. Ve benzini içti resmen.
Bir hafta içinde izlenimlerimi marka ve modeller başlığı adı altında paylaşacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar