2001 yamaha r6 ankaradan bu motoru tanıyan varmı?

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1543267

merhaba yakın zamanda bu motoru gordum ama hakkında fazla bısey bılmıyorum kazası motorunun durumu hakkında hıc bır bılgı sahıbı degılım.kasım ayı ıcersındede motoru almayı dusunuyorum motoru tanıyan varsa bana hakkında ıyı veya kotu yorum yapabılırmı?

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canım motoru çok iyi tanırım keratayı iyi de severdim ama fazeri görünce sattım onu.Çok iyi motor özellikle kalkışlarda tüm araçları arkana diziyosun tabi buna bağlı yakıtıda sömürüyo.Ben sana bu konseptde Honda öneririm yamaha fiyatları biraz daha yüksek ama ön dizayn benim hoşuma gidiyo.
Motoru yüksek kapasitede 600cc lik bir motora 12milyar verme o parayla sıfır fazer alabilirsin veya honda.Bence alma çünkü onu sattım buna geçtim ve bunu satıp Honda alıcam 1800 Gold wing .süper motorlar
Ne varsa Honda da var

baba eyvallah gecen ay bı dergıyı kurcaladım dnr da ve 600luklerı kıyaslıyolardı 1 kawasakı 2 yamaha 3 suzuki 4 honda ıdı yanı bunlar race ler ıste r6 600rr ... bıde bende joerocket ın mavı r6 montu var gecen sene getırtmıstım sırf mavı r6 alcam zevkle bınecem dıye:) cok heves ettım ama yakıt somurmesı dert degıl sadece benı uzecek bıseyı varmı yanı ne bıleyım parca eskıtıyomu vs vs bu cocukla ankarada bulustuk benı evın garajına goturdu makınayı orda gordum komple akrapovıc varmıs daha yenı takmıslar 2000euro verdım dedı cızıgı vs yoktu bıde marsı cevırdı duman bıle atmadı makına 20bınde ıdı bıde cocuk guvenılır geldı nedense ılk ıntıba bende ıyıydı 11600 ıstıyo bana verdıgı fıyat bu bı dahakı ay ısallah kısmetsede almayı dusunuyorum.honda cbr var 2005 bı arkadasta oda 600f 2800km de 12500 ıstıyo ama ıste ben hondaya zevk duymuyorum aslında motor yepyenı ve cok ucuz durumuna gore ıllada r6 olsun dıyorum hepsı bu.bu motor senınmıydı yanı ?kapak taslama yaptırmıs bı ustaya vs ben anlamam bunlardan 120 standart mıs 135 hp olmus sımdı dedıgıne gore vs vs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar