2000 Ytl Civarında Motor Arıyorum

evet bence de kullanış kısmı önemli ama gene de almak zor çünkü kullanışı test edebilecek konumda değilim.

merhaba esraoska,
ben motor kullanmayı öğrenmek için ybr aldım ve gerek çevremdeki diğer kullanıcıların gerekse benim düşünceme göre başlangıç için iyi bir motor. Kullanan herkes memnun, fiyatı uygun, ileride satma olasılığı daha yüksek. Bana motoru ilk alırken sormuşlardı, ne amaçla alıyorsun diye, ben de bu motorda öğrenip ileride daha büyüğünü kullanabilmek için demiştim, ve gerçekten de amaca göre düşündüğünde mantıklı bir seçim olduğunu düşünüyorum. Scooterda öğrenip sonra vitesli motora geçmek daha zor sanırsam.

ESRAOSKA' Alıntı:
evet bence de kullanış kısmı önemli ama gene de almak zor çünkü kullanışı test edebilecek konumda değilim.
o zaman önce ehliyet kursuna yazıl burda sana yardım edecek profosyoneller olacaktır ondan sonra kendine güveip istediğin motorla başlangıç yaparsın

As-125t önereceğim ben de.dengede durmayı,motor kullanmanın temelini,bisiklete benzemediğini kavramana yeter.Sonra vitesli alsan bile vitesleri kavraman bir gününü almaz.

benden sana bi öneri kimseye sorma git kendin kararver

ben 1 senedir o mu bumu şumu derken aldım

bakmadğım kalmadı

araştır. marka marka model model bin üzerine seni çeksinler bak yakıştınmı? kendini nasıl hissetti n yapış al bence kimseyi dinleme.,

kendini dinle

kararsızlık kötü bir şey ve işin kötüsü araştırdıkça da kararsızlığın artıyor.....çünkü her araştırdığında kriterlerine ve isteklerine bir yenisini ekliyorsun aslında ... eklemek problem değil ama bu sefer fiyatta ekleniyor git gide :)

köpeğin çok hoş. onu taşıyabileceğin bir keeway 150 superligt size yakışır, ancak motorun yanına gittiğinizde üzerine oturduğunuzda size vereceği elektrik çok önemli. o elektrik olmadan bu iş yarıda kalır bunu bilin. altınızdaki cihazı sevmelisiniz. bunu bir düşününüz.. sonrası hallolur. kaskınız takılı, yolunuz ve farınız açık olsun..

bence costum (yani cruiser - chooper ki hepsi türkler için aynı kapıdır :p ) istiyorsan öyle bişeyle başlamalısın sonra 2 ay geçince motorundan sıkılıp hayallerinin peşine gitme ihtimalin düşmüş olur :p , ama 2000 ytl ye de sanırım ancak 2. el bi keeway super light yada jinlun 150 cc alabilirsin. Bence scooter yerine gerçekten oturduğunda bi chooper ı idare edebilceğini düşünüyosan chooper almalısın, şahsen ben trafikte chooper kullanan bi bayan görsem saygı duyardım, (gördüklerime duydum) :p

ben de costum istiyoruum ama mevcut nedenlerle şüpheliyim....

bu arada başlığımı da değiştirmişler bunu da bir saygısızlık olarak algılıyorum... madem değiştirilecek o zaman belli başlıklar versinler onların içinden şeçelim.. ayıp yaa..

hangi şehirdesin?ben bnm 2000km deki honda beat imi 1850ytl ye satıyorum.motosiklet muğla nın datça ilçesinde.bence scooterda hata yapmak daha zor.ozaktası abi yanlışlıkla gaz açılmasından bahsetmiş ama vitesli motorlarda bu tip hatalara düşmek daha kolay.viteslide sadece debriyaja basıp frene basıcaksın demiş.ama scooterda sadece 2 frene birden asılcan ikiside ellerinde.kişiden kişiye değişir tabi.sen kendi seçimini yapmalısın bence en iyisini sen bilirsin çünkü sen kullanacaksın.umarım seni en mutlu edecek seçimi yaparsın.sana seçiminde kolay gelsin.

daelim history 125 e baksana 2.790 yukarıda reklamda hemde sıfır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maxi scooter düşünürsen ben satıyorum motti 150t-5 10.04.2006 da aldım 400 yada 500 lük bi makina alacağım için satıyorum, temiz bi makina msn den resimde gönderirim istersen.Ne alırsan al ama önce A2 ehliyet al:) tabi yoksa eğer.Mutlu kal.

Son düzenleme:
ehliyet ve tam koruma önce onlarıda bir araştır fiyatlarına bak düzgün korunmalı bir şekilde binmek istiyorsan göz önünde bulundurmalısın yaklaşık 600 YTL tutuyor ben araştırdım kask mont pantalon tabi çok mdaha fazlasıda tutar ama bu bahsettiğim en asgari gerekli olanı b sınıfı ehliyetin varsa eğer a2 için fark ortalama 175-250 ytl:cat: :cat: :cat:

bende jınlun 150 cc var
aradığın nedir bilemiyorum ama
choper... 05334902462 den ulaşırsın bana.
kırmızı 4850 km de
gıcır gıcır.... [email protected]
1900 e verebbilirim

Eğer istersen bende keeway superlight 150cc var.2006model hasarsız çizik bile yok bütün vergileri sigortası yapılmış 3 aylık bi motor 2.800kilometrede 2sene garantili.2000ytl pazarlık yapılabilir. adresim [email protected] 05427163540-05384616561

adam 2006 da arıyormus arkadaslar biraz tarihlere dikkat edin yahu :farao:

el insaf bu vatandas motoru aldi tecrübe oldu şimdi racing almaya çalişiyor:queen:hortlamiş topic

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar