2000 Ytl Civarında Motor Arıyorum

slm arkadslar scooter motorlar elımde bulunur uygun fıyatlarla sızlere yardımcı ola bılırım ayrıca toplamak ıstedıgınız bı motor varsa classıc dahıl hepsı elımde mevcuttur ozel olarak kendım toplayıp boyuyorum ruhsat ve herseylerı tammdır bılgı almak ısteyen arkadslar bana ulasa bılırler 0534 932 93 34 [email protected] su an elımde hazır olan yamaha bws 100 mavi renk orjınal şirinmi şirirn ve surat ısteyenler sıze tavsıye ederım harıka bı motor bana gore sınıflarında 2 zamnlı bıraz yakıt sarfıyatı var ama sızı asla yolda bırakmıycak bır makına dıyım dusuk bırsey ısteyenlerede jinlun 125 var asya modelınden tam bır klasık dıyelım ıhtısamı yeter siyah parlak renk cantaları herseyı dahıl ulastıgınızda gorusurz arkadslar dusunenlere herzamn bı suprızım vardır :) saygılar bmw clasıcler jawa ruslar vs. bı cok modeller saygılar.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
konu biraz hgort sanırım 2006

Asya 150 t1 modeli var

Motor almak istiyorsunuz ama önce motor ehliyetiniz varmı ? ehliyetinizi almadan bence motor almayın derim , eğer ehliyetiniz (a2) yoksa sorun yaşayabilirsiniz . Bende ilk scooterla acemilğimi attım ve motorumu satıyorum ,daha büyük motor alıcam , eğer böyle bir motor almayı düşünürseniz msjıma cevap yazın veya mail de atabilirinsiz

[email protected]

bencede scooter alın daha kolay kullanılabilir..hem iyice alışır sonra büyük motora geçebilirsin kazasız sürüşler herkese :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar