2000 model Honda Kınetıx hakkında

Arkadaşlar 2000 Model Honda Kinetix 100cc Aldim Fakat Motor Aşiri Derecede Duman Atiyor.sorun Nerededir Ne Yapmaliyim.ayrica Bu Motorlarin Muayinesi Oluyormu.daha çok Amatörüm Lüttfen Yardim Edin..:farao:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

öncelikle hayırlı olsun.bu motorlar 2 zamanlı oldugu için fazla yag karıstırıyo olabilir ve bundan dolayı duman atabilir.yada kopresyon kacagı vardır oda olabilir.ama 2zamanlı motorların hepsinde aynı şey var hepsi duman atar.çünkü normal benzin kalktı.

motorunun daha az duman atmasını istiyorsan castrol gps kullanabilirsin,fakat bu yağ diğerlerine göre 2 kat pahalıdır,motorunun duman atması normaldir,çünkü 2 zamanlı...fakat yağ pompasının ayarı bozulduysa motor normalden daha fazla duman atar,çekişi düşer,hararet yapar,buji kafası aşırı yağlanır ve özelikle motor sıcakken durdurduğunda tekrar çalıştırmada zorluklar oluşabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar