2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?

hayal bile edemezsin bu çöpcü adamda bu kadar mal ne arıyo diye :p bakma ybr ye binioz paraya kıyamadığımızdan :p

Esas para zaten parasina kiyamayanlarda oluyo :)
Her gordugune lan bundan da alayim, bu da supermis gibi atlayan bizim gibiler de, ucu ucune denklestiriyo her seyi :)

To AYE:

Sende 1000 olsun, onda 125, izmit gene mi olmaz?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kendime 1'e 10 koyuyorum :cherry:
varmı aranızda daha büzüklüsü :p

Sen lastik bitmesin diye düzlükte gazı kesersin hiç şansın yok.:p

hayal bile edemezsin bu çöpcü adamda bu kadar mal ne arıyo diye :p bakma ybr ye binioz paraya kıyamadığımızdan :p

Nee ybr mi? bende sende SS var sanıodum, püh resil çöpçü yıkıl gözüm görmesin.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------

Esas para zaten parasina kiyamayanlarda oluyo :)
Her gordugune lan bundan da alayim, bu da supermis gibi atlayan bizim gibiler de, ucu ucune denklestiriyo her seyi :)

To AYE:

Sende 1000 olsun, onda 125, izmit gene mi olmaz?

İzmit pistinde hiç döndün mü?:wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Izmitte yasadigim yillarda motorum yoktu...
gerci hic bir pistte donmuslugum yoktur.. :) motorla tabi.
izmir pinarbasi pistinde arabayla donmuslugum var..

İzmitte dönsen 600cc'den yukarsının avantaj olmadığını, oranın pistten çok cross parkusu gibi olduğunu, apexlerin çukur, uzun düzlük sonunda asfaltında cam gibi olduğunu bilirsin.

Orda tekniğinin çok iyi olmasıda yetmez, iyi dönmek için o pisti ezbere biliyor olmalısın, yoksa bırak birini geçmeyi 2-3 tur sonra geberir gidersin.

İstanbul park türkiyede pist özelliği taşıyan tek yer olduğuna göre ben halen istanbul parkta ısrarlıyım.::winkwink

İzmitte dönsen 600cc'den yukarsının avantaj olmadığını, oranın pistten çok cross parkusu gibi olduğunu, apexlerin çukur, uzun düzlük sonunda asfaltında cam gibi olduğunu bilirsin.

Orda tekniğinin çok iyi olmasıda yetmez, iyi dönmek için o pisti ezbere biliyor olmalısın, yoksa bırak birini geçmeyi 2-3 tur sonra geberir gidersin.

İstanbul park türkiyede pist özelliği taşıyan tek yer olduğuna göre ben halen istanbul parkta ısrarlıyım.::winkwink

Yaris izlemeye giderdik abimle izmit pistine... yirtmistim kendimi, teee korfezin karisisindan seslerini duya duya cildirma noktasina gelince... tabi o yasta pist gibi geliyodu bana uzaktan bakinca :)

istanbul konusunda israrlisin.. 125-1000 konusunda da israrlisin..
600`e 1000 yapalim da bari heyecan gelsin di mi? o da mi olmaz?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yaris izlemeye giderdik abimle izmit pistine... yirtmistim kendimi, teee korfezin karisisindan seslerini duya duya cildirma noktasina gelince... tabi o yasta pist gibi geliyodu bana uzaktan bakinca :)

istanbul konusunda israrlisin.. 125-1000 konusunda da israrlisin..
600`e 1000 yapalim da bari heyecan gelsin di mi? o da mi olmaz?

Ben kumar sevmem, %100 kazanmayacağım işe niye kalkışayım.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

600 ve 1000 olsun peki kim geçsin veya hangi motor geçsin :cherry:

hahahahaha:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben de aye ye oynayacam.... :p vardır adamın bildiği... :cherry:

@Nemrut

Olm 1000cc makine ile 600cc yi ayırmak değil, 600cc ile 1000cc peşinden kopmamak başarıdır. Sen olayları karıştırmışsın, 1000cc üzerine oturayım bakalım ne fark edecek? Bir daha beni önünde görebiliyor musun bakalım heheheh :mrgreen:

@aSuBaYaH

Forumda kendini bilmez çok abicim, kafa tutan tutar. İyi motor sürdüğünü düşünen herkes pistte de başarılı olacağını düşünür. Ben oltayı attım ama demek ki o kadar da güvenmiyorlar kendilerine :) Benim derdim onu bunu delmek değil, bu forumda çok anlamsız ve saçma kıyaslamalar yapılıyor, buna taktım kafayı sadece. Benim SRAD şöyle gider, böyle gider olaylarını geçin artık yaa, kimin ne kadar gittiği bellidir.

boy canım , benim motorum böyle şöyle gider demedim bak bu görgüsüzlüktür zaten , konu başlığı ne 2000altı raceler , ben ne dedim 07 R6 ilede gittik dolaştık gazladık ayrılmadık kopmadık ezilmedik dedim değil mi , eski makinalara çok haksızlık edilmemesi gerektiği düşündüğümden yazdım zaten siz tutup beni görgüsüz insanlar gibi yazamazsınız ama burada...Yaz gelsin size bir video çekicem bakalım nasıl gidiyoruz yolda illa bunu yaptıracaksınız :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy canım , benim motorum böyle şöyle gider demedim bak bu görgüsüzlüktür zaten , konu başlığı ne 2000altı raceler , ben ne dedim 07 R6 ilede gittik dolaştık gazladık ayrılmadık kopmadık ezilmedik dedim değil mi , eski makinalara çok haksızlık edilmemesi gerektiği düşündüğümden yazdım zaten siz tutup beni görgüsüz insanlar gibi yazamazsınız ama burada...Yaz gelsin size bir video çekicem bakalım nasıl gidiyoruz yolda illa bunu yaptıracaksınız :queen:

Allahtan zenci beyaz tartışması çıkmadı yoksa video işi çok sakat olurdu.:queen:

GKN

Yaz gelsin, gazlicaz olm, ne videosu :cherry:

Evet, bugün motorumun parçaları geldi..
Komple üst kapak, komple şanzzıman vites topuzu hilaller vs..
Statör volan geldi..
01 model bi motordan aldık parçaları.
Şimdi değinmek istediğim nokta şu, bu motor almanyadan gelmeydi.. Ve ne sübaplarda gram boşluk var ne millerde nede külahlarında iz var.
Şanzıman ın dişlileri cam gibi, rengi bile halen gümüş gibi..
Kurt ağızları dahil çiziksiz..

Neden??? Kurbağa senin deden deil dimi:p
Adamlar vaktinde gitmişler servislerine, kaliteli yağ kullanmışlar..
Hararet göstermemişler, balata vaktinde değişmişki hilaller bile cillop gibi..

Biz 5 liralık yağ koyuyoruz.. Bol hararetle caddede gaz çekiyoruz..

gkn asistanın olurum istersen :) her türlü takım taklavat bilgisi ve işçilik var söyliim benim de kafa dağıtmam lazım bişiler tamir etmem lazım :queen:

GKN

Benim işim bitti bile ama indirilicek motor varsa geliyim :p
Alsınlar kardeşim işte 2000 altı bi makina, hemen indirelim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim işim bitti bile ama indirilicek motor varsa geliyim :p
Alsınlar kardeşim işte 2000 altı bi makina, hemen indirelim :queen:

ben indirdim sen gel el at sadece abi :)

boy

@aYe
Ben kumar sevmem, %100 kazanmayacağım işe niye kalkışayım.
Olm bak son teklifim;
İzmit : Sende 1000cc, bende 125cc
İstanbul Park : Sende 1000cc, bende 600cc

@Toqi
Yaz gelsin size bir video çekicem bakalım nasıl gidiyoruz yolda illa bunu yaptıracaksınız
Arkadaşım, videoya hiç gerek yok, ikimiz de İstanbul'dayız, çıkarız otobana bakalım peşimden ne kadar süre gelebileceksin.. Haa illa video çekip bu farkı MT üyeleri ile de paylaşalım dersen birşey diyemem :)

@boy
Bu yarış teklifinin masum bir şaka oldugunu düşünüyorum(öyle degil mi?:))Aksi halde senin gibi tecrübeli birisi sırf kendini kanıtlamak için diger sürücülerin hayatını hiçe sayarak trafige açık bir alanda yarışacak kadar bilinçsiz olması bir hayal ürünü olmaktan öteye gidemezdi öyle degil mi?Ayrıca senin gibi sitenin ilk üyelerinden olan birisi bu tür yarış tekliflerinin forum kurallarına aykırı oldugunu adı gibi bilir öyle degil mi:)

Bu arada forum kurallarına son 1 yıl içinde eklenen bir maddemiz var.
1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.
Bunuda biliyorsun degil mi?:)

Son düzenleme:

boy

@ELINT
Bu yarış teklifinin masum bir şaka oldugunu düşünüyorum
Bu güne kadar pist dışında biriyle kapıştığımı gördün mü? :)
Bunca senedir kendi çektiğim veya başkasının çektiği bir videoyu buraya koyduğumu gördün mü? :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@ELINT

Bu güne kadar pist dışında biriyle kapıştığımı gördün mü? :)
Bunca senedir kendi çektiğim veya başkasının çektiği bir videoyu buraya koyduğumu gördün mü? :)

Olum valla da yakalandın, derin devlet peşine düşmüş, mesut yılmaz bile başlığı okuyor.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar