2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Boy çok gördük piste çıkıyorum diyip sokaklarda eli ayağına dolaşan "pilot" arkadaşları :queen:
aYe sen kapışmazsın sahile inmezsin e5 tem yoluna çıkmazsın voooon diye geçersin forumda onun bunun yanından e sen 1000RR larla naparsın onu söyle bende para verip racing alıp binemeyenlere gay gözüyle bakarım her zaman :queen:

Ben aletlerin arasındaki farktan bahsediyorum, sen inatla konuyu kişiselleştirmeye, sürücü faktörüne getirmeye çalışıyorsun.

Yani senin motorunun üzerinde sen varken, başka bir senden daha olsa çoğaltsak seni ki elimden gelse dakka durmam, o da 2010 model S1000RR sürüyor olsa, sen senin sadece wonnnn diye geçişine şahit olursun.

Yukardan GKN çok çoook güzel izah etmiş, oku anla sindirmeye çalış.

Teknoloji düşmanı mısın antikacı mısın nesin niye böyle inat ettin anlamadım.

Bana mı aşıksın demek istemiyorum eğer öyleyse lütfen açılma, içine at acını sırrını mezara kadar sakla.:p zaten nerde bi sakat var beni bulur.:pr:

Ben aletlerin arasındaki farktan bahsediyorum, sen inatla konuyu kişiselleştirmeye, sürücü faktörüne getirmeye çalışıyorsun.

Yani senin motorunun üzerinde sen varken, başka bir senden daha olsa çoğaltsak seni ki elimden gelse dakka durmam, o da 2010 model S1000RR sürüyor olsa, sen senin sadece wonnnn diye geçişine şahit olursun.

Yukardan GKN çok çoook güzel izah etmiş, oku anla sindirmeye çalış.

Teknoloji düşmanı mısın antikacı mısın nesin niye böyle inat ettin anlamadım.

Bana mı aşıksın demek istemiyorum eğer öyleyse lütfen açılma, içine at acını sırrını mezara kadar sakla.:p zaten nerde bi sakat var beni bulur.:pr:
aYe yukardada yazdım ya laf attım takıldım sadece sana :p
Bende gökhana yazdım zaten sende onu oku işte ben iinat etmedim yahu sadece çok abartılmış eski makinalara karşı sözler bende biraz korumaya çalıştım sadece :queen:

Yok yok, karbüratörlü :wiinkk:
98 srad 750 enjeksiyonlu :cat: Hoş hadise enjeksiyon karbüratör farkı da deil ya, anlattım yukarda detaylı:cat:

Herkez kendi derdinde :p Doğru bildiğim yanlış ZX6R 98 Enjeksiyonlu olmasımı :cherry: Çakallar hepsi enjeksiyonlu dediler :salut:

İnternette birde Yakıt Sistemi: Enjeksiyon yazmış herkez bikez.com'da bile bahsetmemiş yakıt sisteminden motor sahiplerine soruyoruz enjeksiyon diyor direk :mrgreen: Ama ZX900 müydü neydi o bari enjeksiyonlu olsun :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aYe yukardada yazdım ya laf attım takıldım sadece sana :p
Bende gökhana yazdım zaten sende onu oku işte ben iinat etmedim yahu sadece çok abartılmış eski makinalara karşı sözler bende biraz korumaya çalıştım sadece :queen:

Taam öyleyse barışalım ama öpüşmek yok.:p

Bu arada eski makine kötülemek diye bir şey yok, insanların çoğu yürüyerek, toplu taşıma araçlarını kullanarak yaşamlarını devam ettiriyor.:wiinkk:

Today50'ye bile sahipsen şükredeceksin, bu hayatında 40milyon kişiyi geride bıraktığın nadir durumlardan birini daha yaşadın demektir.:p

Today'e biniceğime otobüs daha lüks gelir ona binerim.Nefret ediom o motordan :mrgreen:
Dalgasına diyorum tabiki ama nefret ettiğim gerçek tipsiz şey :cherry:

GKN

Herkez kendi derdinde :p Doğru bildiğim yanlış ZX6R 98 Enjeksiyonlu olmasımı :cherry: Çakallar hepsi enjeksiyonlu dediler :salut:

04 ler enjeksiyonlu..
honda f ler 2000 den sonra enjeksiyona geçti, suzuki de 00 de nsonra geçenlerden..
yamaha 03 te geçti.
600 lükler için konuşuyorum tabi :cat:

04 ler enjeksiyonlu..
honda f ler 2000 den sonra enjeksiyona geçti, suzuki de 00 de nsonra geçenlerden..
yamaha 03 te geçti.
600 lükler için konuşuyorum tabi :cat:

Teşekkür ettim , bunların sahiplerinin ciddi ciddi enjeksiyonlu demesi çok şaşırttı beni.Kendi motorlarının ne olduğunu bilmiyorlar.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Today'e biniceğime otobüs daha lüks gelir ona binerim.Nefret ediom o motordan :mrgreen:
Dalgasına diyorum tabiki ama nefret ettiğim gerçek tipsiz şey :cherry:

sysroot windows'un nemenem hasar görünce acısını pis çıkarttığı dosyalarından değil mi:silent:

today50 de bu isimleyken seni beenmez zaten.:p

sysroot windows'un nemenem hasar görünce acısını pis çıkarttığı dosyalarından değil mi:silent:

today50 de bu isimleyken seni beenmez zaten.:p

Değil :p Today'de beni beğenmez ona eminim. ::surprise

sysroot = Ana Dizin , Kök Dizin , Yetki Sahibi , Sistem Yönetici çeşitli anlamlara yorabiliriz:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Değil :p Today'de beni beğenmez ona eminim. ::surprise

sysroot = Ana Dizin , Kök Dizin , Yetki Sahibi , Sistem Yönetici çeşitli anlamlara yorabiliriz:p

Ben bu sysroot'a nerden aşinayım öleyse.:silent:

Linux da olabilir mi? dot net?:silent::silent::silent:

Sonradan yazdıklarını sonradan gördüm yada sonradan yazdıklarını önceden yazmıştın ben sonradan görünce sonradan gördüğümü zannettim.:silent:

Neyse ana dizin yazılımsal geldi kök dizin de öyle yetki sahibide öyle sistem yöneticisi zaten bariz öyle... iyide nerden aşinayım ben...:silent:

Erken bunadım, evlendim ertesi gün bunadım, kronikim.:pr:

Son düzenleme:

Dotnet'te yok bildiğim kadarıyla Linux'tan aşinasındır büyük ihtimal.
Kernel'de geçen birşeydi sanırım hatırlamıyorum.

Sysroot değilde Windows'daki %systemroot% yani Windows dizinine girmek için , buradanda aşina olabilirsin.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sonradan yazdıklarını sonradan gördüm yada sonradan yazdıklarını önceden yazmıştın ben sonradan görünce sonradan gördüğümü zannettim.:silent:

Neyse ana dizin yazılımsal geldi kök dizin de öyle yetki sahibide öyle sistem yöneticisi zaten bariz öyle... iyide nerden aşinayım ben...:silent:

Erken bunadım, evlendim ertesi gün bunadım, kronikim.:pr:

Windows sistem32 in içinde geçiyor... :p:p:p:p
http://www.desihotmasala.com/2009/04/windows-xp-hibernation-how-to-put.html

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dotnet'te yok bildiğim kadarıyla Linux'tan aşinasındır büyük ihtimal.
Kernel'de geçen birşeydi sanırım hatırlamıyorum.

Sysroot değilde Windows'daki %systemroot% yani Windows dizinine girmek için , buradanda aşina olabilirsin.

Bir ara samsung ARM9 işlemcilere microlinux yüklüyorduk, sanırım ordan aklımda kalmış, sysroot'u hatırladığıma eminim, ama devamı yok hafızam kopuk kopuk abdüley gibiyim hoş o da tataroğlunu vurdu salak bakalım napıcak perşembe.:silent:

Alpim Tunayım çayın beni tahrik ediyo, gecenin ikisinde demletecen bana.:p

Bir ara samsung ARM9 işlemcilere microlinux yüklüyorduk, sanırım ordan aklımda kalmış, sysroot'u hatırladığıma eminim, ama devamı yok hafızam kopuk kopuk abdüley gibiyim hoş o da tataroğlunu vurdu salak bakalım napıcak perşembe.:silent:

Alpim Tunayım çayın beni tahrik ediyo, gecenin ikisinde demletecen bana.:p

Abdüley harbi saçmaladı :mrgreen:
O değilde Alpi Tunayı bana eskisinden İzmirde Temiz fakattttttt 98 :cherry: model bi ZX6-R bakınırsan yazın almayı düşünüyorum :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senin için semoşu yaktım ayecan... Birazdan demlenir.... :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abdüley harbi saçmaladı :mrgreen:
O değilde Alpi Tunayı bana eskisinden İzmirde Temiz fakattttttt 98 :cherry: model bi ZX6-R bakınırsan yazın almayı düşünüyorum :p

2008 model olmaz mı çakayım sana cillop gibi makineyi.::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar