200 ytl ye kadar kask alıcam lütfen yardımm

arkadaşlar ybr 125 moturum var ama şu okulu bitirince 650cc lik bir makina almayı düşünüyorum şu anki kaskım çin malı ve motorumu sürerken rüzgardan arabaların kornalarını bile duymuyorum :pr: :pr:
kaskı nerden ve hangi marka bakmalıyım birde fuarda bizim arkadaşlar hafif defolu ürünlersatıldıgını ve bunların çok ucuz oldugunu söylüyorlar sizce tavsiye edermisinizz :rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar ybr 125 moturum var ama şu okulu bitirince 650cc lik bir makina almayı düşünüyorum şu anki kaskım çin malı ve motorumu sürerken rüzgardan arabaların kornalarını bile duymuyorum :pr: :pr:
kaskı nerden ve hangi marka bakmalıyım birde fuarda bizim arkadaşlar hafif defolu ürünlersatıldıgını ve bunların çok ucuz oldugunu söylüyorlar sizce tavsiye edermisinizz :rendeer:

fuara gelirsen SUZUKI TEKAY standına uğra...orada Marushın kalitesi Nolan Aıroh la la eşdeğer ve kaliteli...o rakama güzel modeller var...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
lazer marka vertigo model, düz desensiz modeli 200 küsür milyon.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle nolan n61 al sana söyliğim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadasım bız galerıyız tanıdık bı yer galerı sen gel bız sana 200 ytl den werırız ıı markalar war shark airoh arai fln sen gel adresı ıstersen werıyımm?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Marka farketmez kaliteli olsunda hangi marka olursa olsun.Önemli olan seni koruması,hangi markayı alırsan al.

arkadaslar yeterince ornek vermiş sana hepside duzgun kasklar benim tek demek istedigim ne alıcaksan fuardan al:cat:

marushin,x-lite,nolan tarzı bişey alabilirsin.nolan n-61 uygun mesela.bende marushin kullanıyorum çok memnunum.

çogunlugun dedigine göre ya lazer yada nolan alıcam tamam ama fuarda bu modellerin defolu modellerini bula bilirmisin

sen bence bi ane n62 al benmde ybr em var n 62 siyah al derim pişman olmazsın super bi kask cokta hafif

200 ytl cıvarında olması gerekıyor en azından mersinde ole bugu camıda var yanında veriyrlar

Son düzenleme:
bende 250 ytleye kask alıcam ama bencede fuarı bekle bende onu bekliyorum lazer agv marushın nolan var orda hemen alıcam iki tane hangisi guzelse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar