200 tlye kadar alarmlı disk kilidi?

merhaba arkadaşlar evimi apartkamnın bahçesine koyuyorum. Arkasında gizli biyer var.Gelenin geçenin göreceği biyer değil. Hiçbiryeredn gözükmüyor. Branda da örtüyorum. Fakat aklım yine orada kalıyor.

nEB1RB.jpg

200 tlye kadar alarmı düzgün çalışan bi kilit önerir misiniz? penceremin 2 metre altında motor her türlü duyarım yani.

Son düzenleme:
Motomaxın 100 TL ye securage diye bir kilidi var. Çok kaliteli değil pili çabuk bitiyor ama işinizi görür. Benimki kapalı garajda durduğu için fazla paranoya yapmıyorum.

Ben Aliexpress'ten şunu aldım : https://tr.aliexpress.com/item/2016-New-Motorcycle-Alarm-Disc-Locks-Waterproof-Motorbike-Motorcycle-Wheel-Disc-Brake-Lock-Security-Anti-Thief/32651159662.html?spm=2114.13010608.0.0.Dajgh3

Daha gelmedi ama Türkiye'de satılan birbirinin kopyası kilitlerden iyidir. En azından çelik gövdesi var ve kırılması çok zor. Buradakilerin büyük çoğunluğu (50 TL civarında olanları kastediyorum) uyduruk bir malzemeden döküm yapılarak üretilmişler ve kolayca kırılabiliyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hem alarm tak hemde alarmlı disk kilidi,
oxford boss alarmlı kilit kalitelidir bu arada.

oxford bossu yazdım kenera

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

bulamıyorum onu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------

admin konumu nedne en ölü yere taşıdın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar