200 $ aldığım Rottweiler cinSi canavar.

köpek üzerine bende tek geçerim,rotweiller cinsi de besledim siz şimdi onun şekerliğine aldanmayın ilerde canavara dönüşüyor.iki adet kardeş ,çift tırnaklı kangalım var şu an üzerine binip gezerim tık demezler

abi KANGAL lar sahibine çok bağımlı sadıktır. Dövsende aç bıraksanda senden ayrılmaz Ayrıca sabah erkenden sal gitsin istediği yere akşam karanlık çökünce mutlaka geri gelir evine. 11 tane besledim hepsi küçüklükten ayrıca analarıda vardıda o arasıra gelip yavrularına bakar giderdi bana hiç bir zaman yükü olmadı analarının. Abi bin üstüne gez valla :queen: tık demiyor Ayı gibi hayvan :queen: ayrıca 3 tane kangal. ormanlar kralı olan aslanı öldürüp yiyor:cat: şahsen sivasta köpek dövüştüren 1-2 kişiden pitbull un arka bacağının birini kopardığını duydum :pr: içim yandı neyse çok konuştum. :) Sato8 hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güzel köpektir ama kuyruğunun kesilmesi pekte önemli değil. Genelde dövüşürken başka köpek kapmasın diye keserler kuyruğunu. Bence yaptırmasan daha iyi eğer dövüştürmüceksen :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
köpek ve güç tenince arjantin dogosunun üstüne hayvan tanımam tanınmazda zaten bi köpek bi pumayı alt edermi ya ya beki bynuzları olan bi yaban domuzunu

erkek arkadaşım dişi köpei napayım:cat::rendeer:

bu olmadı işte dostum köpekğin dişisini erkeğini ayırana kıl oluyorum...

böyle saçma bişi olur benim köpeklerimin çoğu dişiydi...

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu olmadı işte dostum köpekğin dişisini erkeğini ayırana kıl oluyorum...

böyle saçma bişi olur benim köpeklerimin çoğu dişiydi...

Metalgold bu tanımlamayı sana hiç yakıştıramadım, bayan köpek o, "dişi" denmez ayıp.:pr:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aye' Alıntı:
Metalgold bu tanımlamayı sana hiç yakıştıramadım, bayan köpek o, "dişi" denmez ayıp.
katılıyorum :queen:

sato hiç kafan çalışmıyor. erkek köpeğin çoğaldığı nerde görülmüş. dişi perdon baayan nöpek olursa bunun yavrusu var. 7-8 tanesi 200 $ dan 1600 $ yapar ki bu paraya bi cbr125 çekersin altına
$ $
L
< >

her yıl 7-8 yavru doğurursa ve bunlardan 6 tanesi dişi olursa ve bunlarında her yıl doğan yavrularının da 6 şar tanesi dişi olursa 10 sene sonra elinde kaç köpek olur :queen:

sato hiç kafan çalışmıyor. erkek köpeğin çoğaldığı nerde görülmüş. dişi perdon baayan nöpek olursa bunun yavrusu var. 7-8 tanesi 200 $ dan 1600 $ yapar ki bu paraya bi cbr125 çekersin altına
$ $
L
< >

her yıl 7-8 yavru doğurursa ve bunlardan 6 tanesi dişi olursa ve bunlarında her yıl doğan yavrularının da 6 şar tanesi dişi olursa 10 sene sonra elinde kaç köpek olur :queen:

tigermbz sana hiç yakıştıramadım köpet deil kuçu kuçu o encek daha:queen::queen: cideen ama ben yalık köpekle pardon bayan köpekle uğraşamam. ben bunu delikanlı yetiştircem ağır abi oLucak o. yoLda giderken görenLerİn SakLanmaSı laSım.

$ $
L
< >

sen bu akilla fazla yasamazsin aygir hayy taygir.o kafayi ustunde tasiyacagina kendini bogaz koprusunden asagi at,bari baliklar doyar :queen::queen:

bu köpeğin adını efe yada rocky koya bilirsin ve çok ii bakman lazım buna ekmek süt verme hafif haşlanmış et yada lahmacun ver bu tür köpeklere kendini kanıtlayamassan sen onu gezdircene o seni gezdirir bende bunun golden ı var ve çok akıllı ama napıcanı bilmio ama motorun arkaya koyduun zaman sana sarılıo bence motorun varsa gezdir kızlarda sana iş olur

allah bilir aygir'a versen o dedigini yapmak icin hayvanlari findik ve bal ile besler.
taygir,sende biraz lazlik varmi ??? :queen:

Motosikleti
iyi bakılmış heybetli bir köpekle işlek caddelerde gezip hava atan adamlar meselesi de acaibime gidiyor. ben de kaplanla gezecem caddede , köpeği gördüğü yerde roarrrrrr 8 parçaya böler anadınmı :queen:
bu arada konuyla alakasız bi sinek vızıltısı duyuluyor sanki, bilmem farkettiniz mi :p.
odamda örümceğin biri tavanın köşesine yuva kurmuş. avladığım sinekleri ağına atıyorum dakkasında taarruza geçiyor herif :queen:
ben de örümcek besliyorum ne var yani.

$ $
L
< >

Hay allahım iki dakkada damızlık yaptınız hayvanı, bu kadar da ticarete dökülmezki be...

arkadaslar gidip de böle köpeklere para wermein sokakta bir sürü ölen köpek war en azından onları ewinize alın da satıcı zengin etmektense sewaba girin ben simdie kdr olan köpeklerime her zmn jack daniels ismini koydum wala:D

Motosikleti
Hay allahım iki dakkada damızlık yaptınız hayvanı, bu kadar da ticarete dökülmezki be...

kelle başı 200$ bayıldığım bir hayvandan döviz beklerim rant beklerim :queen:

herhalde aranızda benim kadar hayvan besleyen yok, günde enaz 20-30 tane sivrisinek besliyorum.
ızgara tavuk, sahanda hamsi, dana bonfile, kuzu haşlama en sevdiğim hayvan türleridir :p
anlayacağınız üzere hayvansever biriyim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar