- Konu Yazar
Bende mugladayim bi ay daha sabredersin ya. Kis gelmedi o kadar bayram ertesi yagan yagmura bakmabizim memlekete kıs aralikta gelir. Bence ustune giy, hangisi tamam hissi veriorsa onu al. Motorda bahsedip duruyoruz his his diye. Kiyafetlerde de onemli bence.. Hakkinda hayirlisi ve gonlune gore olmasi dilegiyle..
sağol kardeşim hakkımızda hayırlısı:rendeer: ama burası gerçekten çok soğuk oluyo akşamlar nemden dolayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Venom Dynamic montu 2012 Nisan ayından beri giyiyorum. Yaz-Kış sırtımda. Yazın güneşin altında trafikte beklemiyorsan iyi. Aksi halde terliyorsun ama zaten o durumda çıplak olsan bile terlersin.
Kışın ise içliğini takıp kullanıyorum. Kesinlikle ama kesinlikle rüzgar geçirmiyor. Hatta meret öyle bir şey ki, kumaşına ağzımı dayayıp üflemeye çalışıyorum, olmuyor. Sanki conta takılmış gibi.
Yalnız, bu içliğin iç malzemesi sanırım elyaf benzeri bir madde. Ve içeride nemden dolayı oluşan bir terleme yapıyor. Özellikle sizi terletecek ortamlara girdiğinizde içliğin su içinde kaldığını görebilirsiniz.
Korumaları yerli yerinde. Sırt korumasını biraz iyi bir şeyler değiştirmek yerinde olur.
Kısacası fiyatına göre güzel bir mont.
Listedekilerden Prohel montu tavsiye etmem. O modeli miydi yoksa bir başkası mı bilmiyorum ancak benim Venom'u alırken bir prohel mont denemiştim.
Üzerime tam oturmadı, korumaların yerleri doğru değil gibiydi vs. Belki bu modeli değildir ama o markaya karşı bir güvensizlik oluştu bende.
sanırım sizin dediğinizi alacağım kullanıcı yorumu olunca daha etkili oluyo karar vermede