200.000 TL'ye kadar racing tip motor önerisi

Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar.

Ben 1-2 yıldır aklımdan çıkaramadığım racing tipi motorlardan almak istiyorum, o kadar düşkünüm ki racing tipine bildiğiniz gözüm naked tarzı motorlar görmüyor hiç. Kafaya taktım racing alacağım.
Araştırma yapıyorum 1 aydır ve karşıma çıkan bir sürü seçenek var bu durumda bu forumdan yardım alabileceğimi düşündüm, ben ilk defa motor kullanacağım ve A ehliyetim var. Başlangıç olarak hızlı alışacağımı düşündüğümden 250cc bir motor ile başlamak istiyorum. Bunun dışında ekipmanlarım vesaire hepsi hazır.
Bu araştırma sürecinde karşıma çıkan seçenekler şu şekildeydi;

İkinci el Cbr250rr
İkinci el düşük km veya sıfır rks srk 250rr
İkinci el düşük km veya sıfır CF Moto 250 sr
İkinci el düşük km Kawasaki Ninja 250sl
Ya da bu bütçeye bulabilirsem ikinci el 20-30 binde r25.

Birçok kişiyle konuştum yüz yüze fakat herkes Çin'e bulaşma diyor, özellikle CF Moto kullanıcıları ile görüştüğümde bunun kendime yapabileceğim en büyük saygısızlık oldugunu söylüyorlar. Boyum 1.80 ve aklımda kawasaki ninja 250sl var. Eğer yardımcı olursanız mutlu olurum teşekkürler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Boyum 1.80 ve aklımda kawasaki ninja 250sl var.
Motoru yakından görmüşseniz Msx 125 gibi küçücük bir motor olduğunu fark etmişsinizdir. Dizlerinize ağrılar girer, rahatsız olursunuz. Kawa kullanıcıları arasında Ninja 250 Sl boyutlarından ötürü biraz "kız motoru" tadındadır.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
2019 sonrası 20binde r25i tercih ederim burdakilere

Motoru yakından görmüşseniz Msx 125 gibi küçücük bir motor olduğunu fark etmişsinizdir. Dizlerinize ağrılar girer, rahatsız olursunuz. Kawa kullanıcıları arasında Ninja 250 Sl boyutlarından ötürü biraz "kız motoru" tadındadır.
Teşekkürler bunu aklımda tutacağım (y)
2019 sonrası 20binde r25i tercih ederim burdakilere
Gönül istiyor bende r25 alayım ama 2019 sonrası r25'ler en az 230-240 dan başlıyor, benim bütçemi biraz aşıyor maalesef 😭

Motosikleti
Forza250-cygnusL
250 SL Msx kadar ufak değil ama bana hep daha ince motor geldi..
Göçmende ( :) ) denediğimde pisiklet gibi gelmişti...
Ama aradan dereden geçmek için ideal... Hızı da iyi..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
250 SL Msx kadar ufak değil ama bana hep daha ince motor geldi..
Göçmende ( :) ) denediğimde pisiklet gibi gelmişti...
Ama aradan dereden geçmek için ideal... Hızı da iyi..
Göçmen denen dürrüğü geç üstat, bir senkron ayarı için randevu veremediler. Geldikleri yere dönmeleri dileğiyle.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar.

Ben 1-2 yıldır aklımdan çıkaramadığım racing tipi motorlardan almak istiyorum, o kadar düşkünüm ki racing tipine bildiğiniz gözüm naked tarzı motorlar görmüyor hiç. Kafaya taktım racing alacağım.
Araştırma yapıyorum 1 aydır ve karşıma çıkan bir sürü seçenek var bu durumda bu forumdan yardım alabileceğimi düşündüm, ben ilk defa motor kullanacağım ve A ehliyetim var. Başlangıç olarak hızlı alışacağımı düşündüğümden 250cc bir motor ile başlamak istiyorum. Bunun dışında ekipmanlarım vesaire hepsi hazır.
Bu araştırma sürecinde karşıma çıkan seçenekler şu şekildeydi;

İkinci el Cbr250rr
İkinci el düşük km veya sıfır rks srk 250rr
İkinci el düşük km veya sıfır CF Moto 250 sr
İkinci el düşük km Kawasaki Ninja 250sl
Ya da bu bütçeye bulabilirsem ikinci el 20-30 binde r25.

Birçok kişiyle konuştum yüz yüze fakat herkes Çin'e bulaşma diyor, özellikle CF Moto kullanıcıları ile görüştüğümde bunun kendime yapabileceğim en büyük saygısızlık oldugunu söylüyorlar. Boyum 1.80 ve aklımda kawasaki ninja 250sl var. Eğer yardımcı olursanız mutlu olurum teşekkürler.
Rs200 düşünebilirsiniz. Özellikle başlangıç için ideal bir motor olur kendisi. Grenajlı motorlar yeni başlayanlar için genelde önerilmez ama bajajın tüm motorlarının parçası ucuz ve bulunabilir olduğundan sıkıntı çekmesiniz. Motoruda üzmeden kullanırsanız çok rahat 30-40k kilometre yapabilecek bir motor.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
düşük cc racing olmaz. yarış motoru dedin mi 600 cc den başlayacak, yoksa eşofman giymiş hüsmen dayıdan başka bir şey olmuyor sonuç. hani belki aprilia rs457, kasaki ninja 400rr diyecem, onlara da senin para yetmiyor
ktm rc 390 a da bakılabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar