20 tl ye mini kamera

arkadaşlar 2 gün önce 20 tlye aldığım mini kamerayı sızlerle paylaşıyım dedim pro çekımler yapmıcak arkadaşlara lazım olursa diye. ben keyfe keder alıp denemek ıstedım.bana göre 20tlye deyecek bişey gibi gözüküyor 2 tane deneme çekımı yaptım sızın için gece ve gündüz çekımlerı olarak.motor üstünde gıderken ses kötü oluyor yanlız ama dururken ses kalitesi beni şaşırttı iyi yani net ses kaydediyor.şuan deneme aşamasında olduğu için düzgün yerlestiremedim kask ustune cift taraflı bantla yapıstırdım ama pek iyi olmadı baska yere görüş açısı daha iyi olabilecek yere sabitlicem motor üstünde.
aldığım sitede burası :
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614?sciid=hpifu1

yanlız hd dediğine bakmayın hd çekim yok zaten bu fıyata beklemeyınde :D video cekmek için uygun yanı pro olmasada :D

gündüz çekimi:

gece çekimi:
http://www.youtube.com/watch?v=3eIcHignJx8&feature=youtu.be

bak sen şu sapık kameranın yaptığına :D gündüz çekimi bence güzel sabitlenseymiş süper olabilirmiş.
ses konusuna bişey demicem ses yerine güzel bi müzik ile düzenlenebilir :)
profesyonel düşünmeyenler için güzelmiş :D
aklıma girdin :) :bounce:

o fiyata süper iş görür gündüzde gecede cekimki güzel 20 tl ye süper iş cıkarır güzel videolar cekmen dileğiyle

bak sen şu sapık kameranın yaptığına :D gündüz çekimi bence güzel sabitlenseymiş süper olabilirmiş.
ses konusuna bişey demicem ses yerine güzel bi müzik ile düzenlenebilir :)
profesyonel düşünmeyenler için güzelmiş :D
aklıma girdin :) :bounce:
:D sabitlemeyi yapamadım bi türlü motora uygulıcam kaskta sıkıntı :D ses konusu muzik bilerek eklemedim alcaklar falan varsa baksın diye ama motor sabitken sesi iyi giderken ruzgardan dolayı uğultu oluyor sadece. bide youtube sitesini girip izleyin videoları burda 1. eklediğim video takılıyor bu siteden kaynaklanıyor galiba youtubede takılma olmuyor. :D valla ben bu kamerayla güzel cekımler yaparım ist.da işime yarıcak pro olmasada :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

o fiyata süper iş görür gündüzde gecede cekimki güzel 20 tl ye süper iş cıkarır güzel videolar cekmen dileğiyle
diyorum ya pro kameralara performansıyla taş çıkartamaz ama fiyatıyla eziyor yanı bu performansa bu fiyat çok iyi çıktı :D

gerçekten güzel bişe hemde 20 tlye hiçbişe gerçten yazıldığı gibi 120 dk kayıt yapabiliyormu ...

gerçekten güzel bişe hemde 20 tlye hiçbişe gerçten yazıldığı gibi 120 dk kayıt yapabiliyormu ...
onu denemedim. 8gb mıcrosd kart taktım onu tanıdı ama full cekım yapmadım. 20 dk yı gectı 1tane cekım yaptım ama pil bitti. daha aldığım gibi şarj takmadan kayıt yaptım cunku ondan herhalde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu tip kameraların en büyük sorunu çekim açısının çok dar olması.

şekli şemali nasıl resmini koysana görelim:)
şmdi foto çekmem zor ya aldığım siteyi yollayım :)

bu arkadaştan aldım en ucuzu bu kişi satıyor:
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614?sciid=hpifu1

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

Bu tip kameraların en büyük sorunu çekim açısının çok dar olması.

onu pek anlamıyorum bu kamerada var mı oyle bı sıkıntıda bılenler söylesin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onu pek anlamıyorum bu kamerada var mı oyle bı sıkıntıda bılenler söylesin :D

Var tabii ki :) Mesela gopro'yu aynı noktaya bağlayıp çekim yapsaydın motorun göstergelerini hatta çok az depoyu bile görebilecektin ama bu kamerayla sanki zoom yapılmış gibi çekim yapıyorsun.

Var tabii ki :) Mesela gopro'yu aynı noktaya bağlayıp çekim yapsaydın motorun göstergelerini hatta çok az depoyu bile görebilecektin ama bu kamerayla sanki zoom yapılmış gibi çekim yapıyorsun.
evet simdi bakınca fark ettım :D buna bı cozum bulamayız 20tl sonucta olsun okadar yanı nabalım :D

peki bu çektiğin veya 20 dklık video kaç mb ve gbayt...
yani 120 dk çekiyor fakat kaç gb dolduruyor.ondan sonra yolda falan o nu aktarabileceğin bir flash veya bilgisayar olmadığı için çekm yapmak zor olur.
normal fotoğraf makinası ile çekim yaptığında 1 dk 200 mb gibi bir sonuç çıkıyor.

peki bu çektiğin veya 20 dklık video kaç mb ve gbayt...
yani 120 dk çekiyor fakat kaç gb dolduruyor.ondan sonra yolda falan o nu aktarabileceğin bir flash veya bilgisayar olmadığı için çekm yapmak zor olur.
normal fotoğraf makinası ile çekim yaptığında 1 dk 200 mb gibi bir sonuç çıkıyor.

zaten mıcrosd kartla cekım yapıyorsun.kendı hafızası yok yanı.1dkda 100mb cekım yapıyor . yanında aktarmak ıcın ya bılgısayar olcak yada bos bı mıcrosd kart tasıcaksın.ama pili yeter mı okadar cekıme bılmıyorum kısa cekıpler ıcın ıyı.

Bu mini dv kamera hd çekim yapıyor çözünürlük hd ama kalite olarak birşey beklemeyin bende vardı rüzgarda çok ses alıyodu bisiklete takmıştım düşmesiyle bozuldu tavsiye etmem onun yerine üstüne 800 daha koy 820 go pro 2 motorsport edition al demiyeceğim :)

Bu mini dv kamera hd çekim yapıyor çözünürlük hd ama kalite olarak birşey beklemeyin bende vardı rüzgarda çok ses alıyodu bisiklete takmıştım düşmesiyle bozuldu tavsiye etmem onun yerine üstüne 800 daha koy 820 go pro 2 motorsport edition al demiyeceğim :)
bencede boşver deme :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

Böylelikle kameranız geniş açı oluyor.Bu lensin benzeri 3 Tl ye satılıyor;) http://www.sanalpazar.com/Tum-Cep-Telefonu-Kameralarina-Jelly-Lens-Genis-Aci__isp5083866

anladım pekı bu lens ben burda nerde bulabılırım elden alabılırmıyım yanı bıde kesın cozum olur mu ?

Yalnız birşey geldi aklıma çok güzel deilmi 20 liraya alıp yolculuklarda sabitlesek allah korusun kaza durumlarında haksız durumlarda yeri geliyor vurmamak için motoru düşürüp kazayı önlüyoruz haliyle vurmayınca kanıtlanmıyor.Direk videoyu al götür adam suçlu işte diye kendimizi korumak için kanıt niteligi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar