20 Mayısta Motosiklet İleri Sürüş Eğitimi Kemal BERKER Önderliğinde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kemal Hoca limon sıkma idmanı vermişti 2 kasa limon gitti hala beceremiyorum :mrgreen:

Şaka bi yana, en sağlıklı frenin 4 parmakla yapılanın olduğunu söylemişti ama hala 4 parmak sıkamıyorum freni.. Tekeri kitleyeceğim diye korkudan beceremedim.. Hala 2 parmakla yapıyorum.. Umarım eğitimde bununda üstesinden gemeyi öğrenirim.. :)

4 parmak fren olayı şehir efsanesi gibi, herkesin ağzında ama yapanı/yapabileni gören yok :queen: :queen: :queen:

Hem Kemal hoca doğrusunun 4 parmak olduğunu bilinde.... dedi :queen:

E peki taksit olayı olacakmı acaba? Fiyat 75Ytl sanırım... (Tek seferde 75 vermek bünyeyi filan sarsıyo sanki :) Halbuki şöyle kredi kartına 3 taksit filan patlatsak,tam süper olur)

E peki taksit olayı olacakmı acaba? Fiyat 75Ytl sanırım... (Tek seferde 75 vermek bünyeyi filan sarsıyo sanki :) Halbuki şöyle kredi kartına 3 taksit filan patlatsak,tam süper olur)
Merhaba BESTAPO;

Malesef bu fiyat şuan uyguladığımız en alt fiyat onun malesef taksit imkanı sunamıyoruz...Ancak eğer imkan yoksa da bunu sunmak için elimizden geleni yaparız...

3 Mayıs'ta yapılacağına göre daha 1 sene beklememiz gerekecek.Onun yerine 3 Haziran'da yapsak nasıl olur :mrgreen: Eğer kesinleşmişse şimdiden 3'ünde ki listeye yazılayım mümkünse :)

3 Mayıs'ta yapılacağına göre daha 1 sene beklememiz gerekecek.Onun yerine 3 Haziran'da yapsak nasıl olur :mrgreen: Eğer kesinleşmişse şimdiden 3'ünde ki listeye yazılayım mümkünse :)

Yoooo ne mayısı senin gözlerin bozulmuş heralde hemen kalk ekranın karşısından :p :cherry: .Tamam 3 haziran ile ilgili yeni bi başlık açıcağım oraya yazarım senide....

İbrahim Kemal Hocayla konuşup buluşma noktasını Gelişim yapacaktın unutmadın dimi ... Otodrom yollarında harcanmamıza izin verme :)

İbrahim Kemal Hocayla konuşup buluşma noktasını Gelişim yapacaktın unutmadın dimi ... Otodrom yollarında harcanmamıza izin verme :)
Yok yok Unutmadım ayarlıcam bugun arıcam sizi ...

son durum nedir simdi ?
İbrahim üstad.

Birazdan arıyorum sizi...

Bu arada Feragatname ve Başvuru Forumu buraya eklenmiştir.Bu forumları doldurup Mail yoluyla bize ulaştırmanız gerekmektedir..

Başvuru Formu

Feragatname

Son düzenleme:
ilgili formlar gönderilmiştir görüşmek üzere

Bende formları imzalayıp, scannerda tarayıp mail attım, buluşma noktaları şimdiden belirlerseniz iyi olur. Ben karşıdan (avrupa yakasından) geleceğim başka o taraftan gelecek olan varsa 1. köprü çıkışında buluşabiliriz.

Mail tamamdır.Buluşma noktası olarak yarın karar verilecek.% 90 ihtimalle tem otoyolu Kurtköy gişeleri çıkışı olacak...

deer152
necropolis
teflon avrpa yakasından gelioruz

ne güzel 5 kişi Avrupa yakasından geliyor, öyleyse saat belirleyip köprü çıkışında buluşalım derim, en azından Kurköy gişelerine (neresidir hiçbir fikrim yok!) tek başına gitmemiş oluruz.

Beyler ben Otodrom'u da Kurtköy gişelerinide bilmiyorum.. Anadolu yakasındayım..

Diyorum ki ; Avrupa yakasındakilerden yolu bilen varsa , Avrupa yakasında toplanılsa, köprü çıkışında biz anadolu grubuyla birleşilse.. Hem topluca gidersek daha iyi olur..

Bizi toplayıp götürebilecek bir yiğit yokmu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar