20 lt arka sele çanta önerisi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
normalde motorumu satıp enduro alıp ona çanta alacaktım ama biraz gecikecek gibi supersport için arka seleye bağlayabileceğim 20 litre civarı bi çanta arıyorum 4riders prosev gibi markalardan insanlar hiç memmun değil o yüzden ön yargılıyım baktığım modeller bunlar ama pek beni açmadı benzer önerilere açığım bütçem +-3000

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Konya'da Ali Osman Yılmaz adında, esnaflığı harika biri yerli malı çanta üretiyor. Ben de onun 60-70 lt ürünüyle İzmir-İstanbul seyahati yapıyorum. Instagram'da motobagaj olarak aratırsan karşına çıkar. Soracağın sorularla ilgili de Dm'den adama yazabilirsin.

Motosikleti
Forza 250
Ben Force GT’nin şu; https://ty.gl/bl7pox15d0b1k
Modelini kullanıyorum,GP çanta taktırmadan önce uzun yolları bu çantayla yapıyordum.İçi aşırı geniş evdeki bütün alt üst giysilerimi Kaş-İstanbul yaparken rahat rahat sığdırdım içine yanlardaki ceplerinede zincir yağı,ıslak mendil,su vs koyup motora bağlıyordum.Fotoğrafları bulursam eklerim fikir edinmiş olursunuz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben Force GT’nin şu; https://ty.gl/bl7pox15d0b1k
Modelini kullanıyorum,GP çanta taktırmadan önce uzun yolları bu çantayla yapıyordum.İçi aşırı geniş evdeki bütün alt üst giysilerimi Kaş-İstanbul yaparken rahat rahat sığdırdım içine yanlardaki ceplerinede zincir yağı,ıslak mendil,su vs koyup motora bağlıyordum.Fotoğrafları bulursam eklerim fikir edinmiş olursunuz.
bunlar benim için çok büyük benim aklımda istanbul-izmir arası giderken bikaç kıyafet laptop vs taşımak için kullanmak var 60 litre bana ve motoruma büyük kalıyor

Motosikleti
Forza 250

Bu tek çıktığım yollarda bu soft çanta +gp çanta ile yaptığım yolculuklarda kullandığım tarz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buda GP çantasız olan versiyon.Bence bağlama tarzı vs açısından gösterdiğiniz çantadan daha rahat bi seçenek olabilir sizin için

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Bu tek çıktığım yollarda bu soft çanta +gp çanta ile yaptığım yolculuklarda kullandığım tarz

Buda GP çantasız olan versiyon.Bence bağlama tarzı vs açısından gösterdiğiniz çantadan daha rahat bi seçenek olabilir sizin için
kesinlikle öyle ama dolduramadığım sürece kullanamayacağım doldurabileceğimi de sanmıyorum :/

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bunlar benim için çok büyük benim aklımda istanbul-izmir arası giderken bikaç kıyafet laptop vs taşımak için kullanmak var 60 litre bana ve motoruma büyük kalıyor

Sen benim dediğim adamla temasa geç, adamda 40 lt de var, daha ufağı ya da büyüğü de var. Sen yeter ki arka kuyruk resmini göster, monte edilebilecek yer var mı adam sana söyler. Fiyat da ForteGt'nin yarısı

Konya'da Ali Osman Yılmaz adında, esnaflığı harika biri yerli malı çanta üretiyor. Ben de onun 60-70 lt ürünüyle İzmir-İstanbul seyahati yapıyorum. Instagram'da motobagaj olarak aratırsan karşına çıkar. Soracağın sorularla ilgili de Dm'den adama yazabilirsin.
Bende ondan nal çanta almıştım. Biraz derme çatma bir mal yapıyordu ama fazlasıyla iş görüyor. Bütün Karadenizi aralıksız yağmur altında onun çantası ile gezmiştim (4500 km) Gerçi şimdi yaptığı ürünleri face de görüyorum bana gönderdiğine göre oldukça daha Kaliteli, düzgün gözüküyor. Esnaflığı da çok değişik. Parayı malı aldıktan sonra beğenirsen gönderirsin demişti :) Sürekli de motorla dağ bayır geziyor face de görüyorum :) ALLAH yolunu açık etsin.

sizin ihtiyacınız körüklü bir kuyruk çantası..

Ben de givibin xl313 modelini uzun yıllardır kullanıyorum.Benden gören birçok arkadaşım topcase hantallığı ve ağırlığından kurtulmak için bu çantalara yöneldi.Givi , Sw motech ,Held bu işte gayet iyi.Aşağıda birkaç örnek iletiyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sizin ihtiyacınız körüklü bir kuyruk çantası..

Ben de givibin xl313 modelini uzun yıllardır kullanıyorum.Benden gören birçok arkadaşım topcase hantallığı ve ağırlığından kurtulmak için bu çantalara yöneldi.Givi , Sw motech ,Held bu işte gayet iyi.Aşağıda birkaç örnek iletiyorum.

evet tam aradığım bu helde bakacağım

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bu tür kumaş çantalara bir türlü güvenemiyorum. Gerek yağmur gerek egzoza değer diye. Almıştım sattım piyasa aşağısına hiç kullanılmadığını söyleyince ertesi günü satmıştım. Onun için yan çanta demiri ve sert plastik 22 lik 2 tane givi yan çanta almıştım zamanında. Topcase ve sele altı ile her şeyimi rahatlıkla sığdırıyorum. Eski motorda hepsi doluyken orta sehpaya aldığımda motorun önü kalkıyordu şaha kalkıyordu. Şimdiki motorda ağırlık önde olduğu için daha önü şaha kalkmıyor. İşte olduğumdan dolayı foto atamıyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yaptırmakla uğraşmaya üşendiğimden bunu aldım hem güvenilir bi markaydı artık supersporta nasıl takıcam kara kara onu düşünüyorum :D

denemedek için doldurdum daha dengeli doldurunca daha sağlam olacaktır şimdilik beni gayet memnun etti
o6lhzzs.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar