20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

cogumuz calısan insanlar oldugumuz için böyle bir saatte oldu, kalın giyinmek lazım hakkaten :)

valla ben 2 pijama fln giyiyim bi kactanede kazak :D dalga geciyo hanım fln şimdi dışarı bakarsanız yagmur yagıyo :) yarını kestirmek güç olmasa gerek

yani sende şimdi bu havada motora binip geliyorsun sahildeki rüzgardan korkuyorsun ilahi

ben senin drakstarın rüzgarından korkarım bir tek :D sahilde esen rüzgar meltem gibi gleir bana:p

Son düzenleme:
son gelişmeler ....
ömürcüm gelemiyo sanırım ben gelicemde nasıl dönücem diye düşünürken abim gidiomuyuz partiye dedi ne partisi dedim manqal dedi :) abimle qeliyorum 18,30 da sirkecide görüşürüz :)

accaip üşüyecez giderken ama orda ısınacagımza eminim:cherry:

ayberk abi, yetmezse mgros sana feda olsun abi :D

heeeytt beeee!!!!!!!!! :cat::cat::cat::rendeer:

migros bana feda olacak ha?? :queen::queen::queen:

feda nedemek? batar-batar....

yarın ordayım millet....

:queen::cat::queen::cat:

son gelişmeler ....
ömürcüm gelemiyo sanırım ben gelicemde nasıl dönücem diye düşünürken abim gidiomuyuz partiye dedi ne partisi dedim manqal dedi :) abimle qeliyorum 18,30 da sirkecide görüşürüz :)

süper haber selma seni görmek iyi olucak 29 ekimden beri görüşmedik::rendeer::

yani sende şimdi bu havada motora binip geliyorsun sahildeki rüzgardan korkuyorsun ilahi

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
bikerede kendi imkanlarınla gelbe kızım ne salçasın selam vermeye gelmiyorsun

arkadaşım senin benle ugraşmaktan başka işin yokmu :p
kendi imkanlarımızla gidebilecegimiz yerlere gidiyoruz zaten sonra geç kalınca geç kaldı diyosunuz alla alla yaa :pr::cherry:

son gelişmeler ....

gel selmacım gel özledik seni :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar