gece karanlıgında donarız yaii cesaret sıkı giyinmek lazım
![]()
yani sende şimdi bu havada motora binip geliyorsun sahildeki rüzgardan korkuyorsun ilahi
gece karanlıgında donarız yaii cesaret sıkı giyinmek lazım
![]()
cogumuz calısan insanlar oldugumuz için böyle bir saatte oldu, kalın giyinmek lazım hakkaten![]()
yani sende şimdi bu havada motora binip geliyorsun sahildeki rüzgardan korkuyorsun ilahi
herkese yetecek kadar sucuk varmı bari?
ben 2-3 kangal yerim hani![]()
bn tekim ama ilakyada demiştim ama ondan ses cıkmadı, o sebepten bn alabilirim seni cadı apla ama tepsiyle motorun üstünde durabilecen mi sen :cherry:
accaip üşüyecez giderken ama orda ısınacagımza eminim:cherry:
ayberk abi, yetmezse mgros sana feda olsun abi![]()
son gelişmeler ....
ömürcüm gelemiyo sanırım ben gelicemde nasıl dönücem diye düşünürken abim gidiomuyuz partiye dedi ne partisi dedim manqal dediabimle qeliyorum 18,30 da sirkecide görüşürüz
![]()
yarın sivri biber getiriyorum ona göre domatesleri kim getiriyor :bounce:
bu mevsimde domates yenmez, hepsinde bol hormon ve kansorejen içeren madde var... yaz ayını bekleyin huuuuu.....
bu mevsimde domates yenmez, hepsinde bol hormon ve kansorejen içeren madde var... yaz ayını bekleyin huuuuu.....
ay çok güzel bi cevap yazıcamda şindi poyraz abim kızacak neyse pazar gününe az kaldı:queen::queen::queen::queen:kızarınca mikrobu ölür abi merak etme.....:queen::queen::queen:
ay çok güzel bi cevap yazıcamda şindi poyraz abim kızacak neyse pazar gününe az kaldı:queen::queen::queen::queen:
ya taşıtmayın domatesleri orada bir atraksiyon yaparız
bikerede kendi imkanlarınla gelbe kızım ne salçasın selam vermeye gelmiyorsun
son gelişmeler ....
ömürcüm gelemiyo sanırım ben gelicemde nasıl dönücem diye düşünürken abim gidiomuyuz partiye dedi ne partisi dedim manqal dediabimle qeliyorum 18,30 da sirkecide görüşürüz
![]()