hade tamam bitti daalın daaalın kardeşim hade hade kapattık hadeeeee bu arada aklıma dün akşam gördüğüm bir kaza geldi

bir ferrari f450 bir toyotaya tam dönerken arkasından dokundu ve toyota f450 nin ününde hafiffçe tur atıp öteki yanına yapıştı ilk bakışta birşey görünmüyordu ama ferrarinin tampon parçalanmış yere antifiriz akıttığına göre radyatör filan daalmıştır ve kimbilir neler vardı, amcam indi arabadan plakasını söktü ilk olarak niye acaba?

geçenlerde gazetede görmüştüm kendisini ama tanımıyorum neyse ...toyota nın sahibi emekli albaymış yanında da emekli bir asker arkadaşı ile orduevinden çıkmışlar hafif çakırlar ama önce bir kızılca kıyamet koptu ardından sinirler yatışınca başladık geyiğe adamla bende tam motorla geçiyordum ordan bağdat caddesinde motta dan dondurma yiyip yola çıkmıştım..neyse emekli amcamla başladık geyiğe yok abi senin arabanda birşey o düşünsün dedik baksana dağılmış ferrari yazık dedik tabi yaa dedi çaarıp polisi zabıt tutturalım diye bağırdı, aynı zamanda millete elini mikrofon gibi uzatıp buyrun ben show tv denim neyi izliyorsun deyip ardından hoş küfürlerle kovuyordu

arkadaşımla ben direk dialogtayız adamla ama bize sıra ne zaman gellicek diye birbirimize bakıp durduk

neyse amcam sevdi bizi heralde derken biz aradan sıvışıp kaçtık, yoksa evde hanımlar bizi sevicekti daha geç kalsaydık
evet nerde kalmıştık ben show tv den ulaş ne için burdasınız ????????
daalın daaalın