20-04-08 Adana & Mersin & Osmaniye MT Kaynaşmalarından Biri Daha

Mersin İl Temsilcisi
eveeeett, uzun bir zaman olmuştu adana ve Mersin Mt leri beraber gezmeyeli. ve bugün yine aynı toprağın insanları olarak aynı sıcak kanlılık ve motorcu dostluğuyla Mersin'de bir araya geldik. İnsaşşallah biz de adana'ya gideceğiz :wiinkk:

otobanda karşılamamız :rendeer:

sonra da dooğru teknelere, balık ekmek yemeye :wiinkk:
eee acıkmıştık :mrgreen:

aha her şey bu ressamın başının altından çıktı. keramet şapkasında sanırım :queen:

yeter artık yemeğe geçelim :cherry:

artık karnımız doydu, hadi romantik yapalım diyen Gürsel abimiz ve şanslı eşi :queen:

ve biraz da mersini gezelim teklifiyle mersin' de Mersin MT'nin anlaştığı ve sürekli uğradığımız nezih sığınağımız Cofeee'de çaylarımızı denize karşı yudumlıcaz ama önce misafirlerimizin ve bizlerin gizli sevdalarını da burada göstermemek olmaz :cat:

ve artık demlikler bizleri bekler :p

sohbetler çayın sıcaklığından bile daha sıcak. eee ne de olsa Akdenizin çocuklarırıyız :rendeer::wiinkk:

daha sonra ÇEREZCİ'nin lastiği patladı ve erenla ben bu olaya el attık. pazar olmasına rağmen bir yedek parçası bir de tamirci bulup XT600 ün ön latiğini yaptırıken Adana MT Mersin lunaparkında çocuk yüreklerini salıncaklara ve atlıkarıncalara bindiriyorlardı. umarım eğlenmişlerdir :rendeer:

ve biz işimizi bitirirp gruba katıldığımızda Mersin'e kadar gelip tantuni yemeden gitmeyelim dediler ve doooğru tantuniciye. dileyen şark köşesine, dileyen de masalara geçti

işte yine gürsel abi ve eşi, yine yemek yeyip romantizm takılıcaklar diye beklentideydim :queen:

biz gürsel abiden beklerken bir de ne göreyim, romantizm sırası başka bir çifte geçmiş. mutluluklar diliyorum :rendeer:

burada da ismail ve ferda'da var, buraya da mutluluklar dileğiyle bir pozcuklarını daha alıyoruz:rendeer:

ve iki kankayı da görüntüledik. aralarında birşey olmadığını, sadece arkadaş olduklarını ama basının ve medyanın kurbanı olduklarını iddia ediyorlardı :queen:

ve benim Çırpı'nın alarmı öttü o anda. hemen koştum ve koşarken elim deklanşöre değdi( evet abarttım) :bounce: ama ne yapayım, hayatımdaki tek dişi O!!! :salut::bounce: seni seviyorum ÇIRPI :wiinkk::rendeer:

yaaa işte böyle. sonra da yola koyulduk.
Sizleri tanımış olmaktan çok mutlu olduk dostlarım. yine gelin olur mu? :salut:

YÜREKÇEKALIN :rendeer:

Son düzenleme:
ben yine gelirim abi beni biliyosun.kafa esti pat oradayım:mrgreen: harika bi gündü biz ayrıldıktan sonra güzel biyer bulmussunuz sonunda.yaa madem böyle kaynaşılacak bi yer vardı neden orada oturmadık:wiinkk: la sencer abi hep senin basının altından cıkıyor bunlar bana atma suçu:queen::mrgreen:

Sencer abiye katılıyorum tekrar bekleriz mersin'e, lunaparktaki resimler olsaydı anlatıma gerek kalmazdı cocuklar gibimi eglendik resimler gösterirdi :D:D
Katılan herkese tesekkürler... Sevgiyle kalın adana ve osmaniye MT

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yiyin bakalım balıkları tantunileri bizde kıçımıza baka baka 2.vitesde geri dönmek zorunda kaldım:salut:küçük bir arıza gibi gözüküyor ama çok korkuttu beni geziyide rezil etmek istemedim yakınken dönme kararı aldım,güzel eğlenmişsiniz mersin ekibine teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda görüşürüz.Hepinisi seviyorum:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
yiyin bakalım balıkları tantunileri bizde kıçımıza baka baka 2.vitesde geri dönmek zorunda kaldım:salut:küçük bir arıza gibi gözüküyor ama çok korkuttu beni geziyide rezil etmek istemedim yakınken dönme kararı aldım,güzel eğlenmişsiniz mersin ekibine teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda görüşürüz.Hepinisi seviyorum:rendeer:

biz de seni seviyoruz. ben park alınına gireken otobanda kornayla selamlaştığımız arkadaş sensin sanırım :silent:

Osmaniye İl Temsilcisi
güzel gezi, paylaşım için teşekkürler.Öyle alışmışım ki kros görüntülerine racing gezisinde bile gözüm hep kros görüntüleri aradı ama yokkk :)

Merhaba Arkadaşlar. Abi okadar sordum mersinde saat kacda nerede bulusucaz diye ama kimse cevap vermedi. Fotografdaki otoban köprüsü mersin giseleri cıktıktan sonra ki köprü degilmi. Tekne hangisi tam bilemiyorum ama su arkada görünen sarı bırandalı olan deniz kızı ben eşimle cogunlukla oraya gidiyorum... Kimseden yer ve saat konusunda haber alamama ragmen pazar gunu saat 11:30 da ögle yemegine tekneye gelmeye karar vermişdim fakat pazar sabahı saat 06:30 da eşimin teyzesinin 7 aylık oglu dogustan kapl hastası o rahatsızlandı. Guneyket cocuk hastanesine acile getirdiler. Benim ev de guneykent de olunca onunla ilgilenmek zorunda kaldık. evden cıkamadık... hayırlısı olsunn. insaalah birdahaki sefere tanışırız sizlerlee.... :salut: :salut:. neyse ben sorunlarımla daşınızı agrıtmıyımm...

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar. Abi okadar sordum mersinde saat kacda nerede bulusucaz diye ama kimse cevap vermedi. Fotografdaki otoban köprüsü mersin giseleri cıktıktan sonra ki köprü degilmi. Tekne hangisi tam bilemiyorum ama su arkada görünen sarı bırandalı olan deniz kızı ben eşimle cogunlukla oraya gidiyorum... Kimseden yer ve saat konusunda haber alamama ragmen pazar gunu saat 11:30 da ögle yemegine tekneye gelmeye karar vermişdim fakat pazar sabahı saat 06:30 da eşimin teyzesinin 7 aylık oglu dogustan kapl hastası o rahatsızlandı. Guneyket cocuk hastanesine acile getirdiler. Benim ev de guneykent de olunca onunla ilgilenmek zorunda kaldık. evden cıkamadık... hayırlısı olsunn. insaalah birdahaki sefere tanışırız sizlerlee.... :salut: :salut:. neyse ben sorunlarımla daşınızı agrıtmıyımm...

Abi geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, Gezi için yer ve saat hakkında bilgi mersin mt de yazıyordu nerde toplanılacağı nerde yemek yenileceği falan gerçi araya bazı tatsız konular girince arada kaybolmuş olabilir :p

Emeği geçen tüm arkadaşlara bihassa sencere çok tşk.ederim:rendeer:
Çok güzel vakit geçirdik...:cat:

Bir kaç lunapark resimleri ekliyelim...:queen:
24g3adx.jpg

fem142.jpg

2qb7o20.jpg

vhykad.jpg

205czso.jpg

j7wax5.jpg

r86x3k.jpg

wjunb4.jpg

Son düzenleme:
katılan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.osmaniyeden katılan racingci arkadaşlara uymak için çabaladık ama sanırım biraz geri kaldık, affederler umarım.

Abi geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, Gezi için yer ve saat hakkında bilgi mersin mt de yazıyordu nerde toplanılacağı nerde yemek yenileceği falan gerçi araya bazı tatsız konular girince arada kaybolmuş olabilir :p

sagolasın. Ama saglıgına kavuşması zor. Doktorlar ümit yok diyorlar... Ben konuyu adana mt den de mersin mt den de takip ettim fakat cuma günü saat 18:00 dan sonra takip edemedim. İşyerinden baglanıyorum. Hergun internet elimin aktında olunca birde hafta sonu para vererek nete takılmak kendime baya gülünc geliyor. onun için hafta sonu net cafe gitmiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çocuklar gibi eğlenmişsiniz tebrik ediyorum sizleri Mersin MT ye KOCAMAN teşekkürler ilgi ve alakalarından dolayı,

yürekçe hatırlıyamadım özür dilerim,moralim çok bozuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar