- Konu Yazar
iyi akşamlar arkadaşlar, r25 almayı planlıyorum alıcağım motor bütçem gereği 20.000-35.000km arası R25 olıcak, bu km deki r25 lerde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir, neleri değişmelidir neleri değişmemelidir(buji,zincir vs anlamda.) azçok bir araştırmışlığım var ancak ben pek anlamadığımdan, r25/yamaha/motorda tecrübeli olan arkadaşların bilgisini görüşünü almak istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Birde model olarak min.2015, hasar kaydı olmıyanlara bazende km si düşük az hasar kayıtlı olan motorlara göz atıyorum
soru: kimi arkadaş 25-28binde subap ayarı filan yaptırılmıştır yazıyor mesela bu subap ayarı ortalama kaç km'de iken yaptırılmalı malum ülkemizde kmyi geriye çeken insanlar bulunmakta
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Birde model olarak min.2015, hasar kaydı olmıyanlara bazende km si düşük az hasar kayıtlı olan motorlara göz atıyorum
soru: kimi arkadaş 25-28binde subap ayarı filan yaptırılmıştır yazıyor mesela bu subap ayarı ortalama kaç km'de iken yaptırılmalı malum ülkemizde kmyi geriye çeken insanlar bulunmakta