2 yıllık motosiklete ruhsat çıkarmak

Merhabalar babamın 2 yıl önce aldığı motosiklete ruhsat çıkartıp satmak istiyorum. Motosiklet sağlam durumda, bayiden alınan bütün evrakları duruyor. Bu işlemi yapabilmemin bir yöntemi var mı ? Ceza çıkarsa ne kadarlık bir ceza çıkar ?

Motosikleti faturası ile de satabilirsiniz diye biliyorum. Rakkamı bunu düşünerek yazarsanız çok daha makul olur, hatta hiç kullanılmadığı düşünülerek ederi de artabilir.

Motosikletin /markası / modeli / model yılı / bir iki teknik bilgisini, birkaç güncel resim ile ekleyip fiyatı buradan yazarsanız buradan da alıcısı çıkabilir.

Motosikleti faturası ile de satabilirsiniz diye biliyorum. Rakkamı bunu düşünerek yazarsanız çok daha makul olur, hatta hiç kullanılmadığı düşünülerek ederi de artabilir.

Motosikletin /markası / modeli / model yılı / bir iki teknik bilgisini, birkaç güncel resim ile ekleyip fiyatı buradan yazarsanız buradan da alıcısı çıkabilir.

Cevabın için sağol abi.

Hocam fatura ile ruhsat çıkartabilirsin. Tam işlemlerini bilmiyorum ama. Bizde 3 yıllık ATV vardı ona çıkarmıştık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar