2 Yamaha Tenere 660z Ile Toros Dağları’nda Motosiklet Gezisi

güzel fotolar tebrikler (içianadoluyu komple köy yollarından gezdiniz vede 4 günde 2700 km gittiniz :)şu köyyollarının fotoğraflarını ve gezdiğiniz güzergahıda paylaşırsanız daha güzel olurdu videoyuda açamadım bu arada fotoğraflar bu kadar uzun bir gezi için çok az paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.

Ulen şu tenereye boyum yetmedi yoksa alıyordum.Gittim mt07 aldım.Geçen mt07 le 700 km yol yaptık hala göğsüm ağrıyo rüzgardan =)Süper gezi olmuş tebrik ederim.

Benim boy 1.70 absli tenere660 kullanıyorum :) absli yazmamın sebebi abssiz versiyonuna göre 2.5 cm daha kısa

Beyler bu Tenere reklamı mı ? Vallahi Yamaha'nın yerinde olsam kullanırım , müthiş bu video.

Bu arada 3.06 sonrasında ne oldu, niye kestiniz orayı :)

Tebrikler, nice keyifli gezilere.

kamp,motor,çekim yap rota bul derken fotoğraf az çekmişiz ama video yu izlerseniz aradığınız cevabı bulursunuz bence :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

Teşekkürler beğenileriniz için orda inekte arkadaşımda bi anda sağa sola gidiyolar
aslında biraz< merak yaratmak istemiştim :) sanırım başarılı olmuş ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

evet abs li model 2.5 cm daha kısa ama 1.70 boyla berk iyi kullanıyorsun videodaki diğer arkadaş ta 1.70 boyu alçaltma kiti koydurdu

Güzel motosikletler güzel yerler güzel insanlar güzel geziler tebrikler

kamp,motor,çekim yap rota bul derken fotoğraf az çekmişiz ama video yu izlerseniz aradığınız cevabı bulursunuz bence :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

Teşekkürler beğenileriniz için orda inekte arkadaşımda bi anda sağa sola gidiyolar
aslında biraz< merak yaratmak istemiştim :) sanırım başarılı olmuş ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

evet abs li model 2.5 cm daha kısa ama 1.70 boyla berk iyi kullanıyorsun videodaki diğer arkadaş ta 1.70 boyu alçaltma kiti koydurdu

Alçaltma kitini bende düşündüm bir ara. sonra vazgeçtim ve aslında çok kolay bir işlem alçaltılması. Ama alıştım genel olarak zaten tek ayak kullanıyorum.

Benim boy 1.70 absli tenere660 kullanıyorum :) absli yazmamın sebebi abssiz versiyonuna göre 2.5 cm daha kısa

Benimde 1.72 =) Ayak uçlarım değiyordu abs li modelde ondada alçaltma kiti vardı.Trafikte yada olup olmadık yerde geri geri gitmek zor olur diye gözüm yemedi valla.Ben cross da kullandım, arazide öle an oluyorki motor yüksekte kalıyo gazı kessen düşecen ayakları koymaya saten imkan yok :D Tenerede öyle hafif değil pek hani.Ama hayat enduroda dağlarda bayırda gerçekten.

Video, foto ve tabiki geziniz on numara olmuş. Özellikle videoda 2:52 deki yer çok hoşuma gitti ve merak ettim neresi orası?

MCV

Güzel bir gezi,güzel fotoğraflar.
Paylaşım için teşekkürler

Insallah ilerde bizde boyle olanaklara sahip olursak sizin gibi maceraci kisiligimizle boyle geziler duzenleriz video cidden cok iyi tebrikler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar