yok motorun çekişi 3 te gibiDebriyaj manetini ayarlayınız. Aslında sanırım 3. viteste değil 2. viteste devam ediyorsunuz.
peki normalde boşa atabiliyormusun ?
Problem bikaç yerde olabilir.
Vites hilalleri ve dişlilerdendir.
Motorun komple parçalanması gerekiyor.
Yaptırmazsan diğer dişlilerede zarar verebilir yada hilali yamultarak diğer dişlilere zarar verebilirsin.
motoru uzun sure sürdüğünde de aynı sorun devam ediyormu
ne dıyorsun ne motoru parcalanması ıyımısın
altarafı dıslı takımı aşagı ındırılecek o kadar
peki hocam bu işlemi yapacak usta biliyomusuz? ve tahmini kaç liraya mal olur böyle bi işlem banaO dişli takımın aşağıya inmesi için öncelikle silindir kapağını söküyosun
Sonra silindiri aşağı alıyosun
Motoru şaseden ayırıyosun
Debriyaj bölümünü açıyosun debriyaj tasını falan cıkarıyosun
Sonra şanzumandaki dişlilere ulaşmak için motor bloğunu ikiye ayırıyosun
İşte bu kadarçık
Daha kolay bi yolunu bılen varsa yada sihirbazlık yaparak motoru ayırmadan o dişlileri blogun ıcınden cıkarabılen varsa dedıgın gıbı sadece dişlileri alabilir motoru parçalamadan :queen:
peki hocam bu işlemi yapacak usta biliyomusuz? ve tahmini kaç liraya mal olur böyle bi işlem bana
istanbuldayımda işte kaça mal olucak banaevt istanbuldaysan sana yardımcı olabılırım
extreama lüleburgazda bulunmaz bir ustadır. şeker gibide bir ustası vardır. eğer oraya gidecilecek durumdaysan hertürlü hallederler.. ve uygun fiyat verirler
değilmi extrema ?
Belki 2. vitese attım zannediyorsundur ama vites boştadır. Bundan emin olabilmen için bir deneme yap.
1.vitesten itibaren say en son sen 5. vitesi saydığında bir daha yükseltmeye çalış eğer yükseliyorsa problem sende...
Beni karıştırmayın patron eeraktan :cat:
niye sende usta değilmisin :queen::queen:
benim motorda gösteriyo kaçıncı viteste olduğun ya