mes: 130 sayfa dergi kaç ytl olmalıydı sizce? 1,5 ytl iyimi ?
@ledoSaygideger Ayse hanim, Yeni yayin hayatinizda umarim hersey umdugunuz gibi olur ,basarilar diliyorum
Faik Bey, Ayşe Hanım çok yoğun, yazılarınızı okuyamaz ! TV çekimleri falan var da...
@faikcakin
@ledo
Daha önce bu konuda başlık açılmıştı ancak kimse yorum yapmadı. Ayşe Şule Bilgiç nedense Motosiklet.net sitesine girmemiş olmasına rağmen birçok kişi tarafından oldukça destekleniyor. Bu desteğin bile farkında olduğunu sanmıyorum. Erhan kendi çabaları ile birşeyler yapmaya çalışıyor, onun yazılarını buraya alıntı olarak kopyalayarak... Ben hala Ayşe Şule Bilgiç'in neden bu foruma üye olup, yazılarının kendi tarafından yazılmadığını merak ediyorum. İnanın bu kadar ilgisizliği nedeniyle de çıkartmış olduğu dergiyi pek merak etmiyorum, içimden almak gelmiyor. Kendisinin bu foruma ayıracak birkaç dakikası bile yok mu? Bu kadar yoğun biri midir kendisi? Çıkartacağı derginin reklamını bile kendisi yapmıyor bu forumda, kendisiyle ilgili herşey alıntı!
Rüzgarın kızı neye soyunuyor
mes: 130 sayfa dergi kaç ytl olmalıydı sizce? 1,5 ytl iyimi ?
:cat: :cat:mete_han: abi sen haklısın,dergi ztn çıkar 6 ytl'yi hakediyorsa bir ay daha alırız,gene hakederse bir ay daha alırız.Baktık şımardılar,almayız olur biter,para bizim,seçim hakkı bizim...
Ben sadece daha çıkmamış,ne olduğu belli olmayan bir dergi için atılıp tutulmasından nefret ediyorum.Emeğe hakaret resmen.Suzuki Hayabusa 2008'de deli bir model çıkarsa gene aynı tipler çıkıp '- ya güzel olmamış yaaaa,beenmem istemem' diyecekler.Daha önce başka topicte dediğim gibi bunlar beğenilerini sanal ortamda yüksek tutarak,onu bunu beğenmeyip acımasızca eleştirme yoluyla 'sanal karizmasını' pekiştirdiğini sanan insanlar :mrgreen: