2 Teker Martta bayilerde / Ayşe Şule Bilgiç

gerckten merak ettıgım bı dergı
bence 6 ytl cok degıl
pıyasadkılere gore degıl..

memlekete hayırlı olsun da bu bay acemi teker ben olayım ya
gerçi ehliyeti aldık ama olsun daha çok eksiğimiz var :mrgreen:

boy

@faikcakin
Saygideger Ayse hanim, Yeni yayin hayatinizda umarim hersey umdugunuz gibi olur ,basarilar diliyorum
@ledo
Faik Bey, Ayşe Hanım çok yoğun, yazılarınızı okuyamaz ! TV çekimleri falan var da...

Daha önce bu konuda başlık açılmıştı ancak kimse yorum yapmadı. Ayşe Şule Bilgiç nedense Motosiklet.net sitesine girmemiş olmasına rağmen birçok kişi tarafından oldukça destekleniyor. Bu desteğin bile farkında olduğunu sanmıyorum. Erhan kendi çabaları ile birşeyler yapmaya çalışıyor, onun yazılarını buraya alıntı olarak kopyalayarak... Ben hala Ayşe Şule Bilgiç'in neden bu foruma üye olup, yazılarının kendi tarafından yazılmadığını merak ediyorum. İnanın bu kadar ilgisizliği nedeniyle de çıkartmış olduğu dergiyi pek merak etmiyorum, içimden almak gelmiyor. Kendisinin bu foruma ayıracak birkaç dakikası bile yok mu? Bu kadar yoğun biri midir kendisi? Çıkartacağı derginin reklamını bile kendisi yapmıyor bu forumda, kendisiyle ilgili herşey alıntı!

Rüzgarın kızı neye soyunuyor

6 ytl çok para. Autocar 4 ytl, F1 Racing 4,5 ytl, çoğu motor dergisi 4-5 ytl iken yeni çıkan bir dergiye 6 ytl fiyat fazla olmuş.

hayırlı uğurlu olsun matbaada yaşadığınız durumu daha önce ben yaşadım anlıyorum gibi

@faikcakin

@ledo

Daha önce bu konuda başlık açılmıştı ancak kimse yorum yapmadı. Ayşe Şule Bilgiç nedense Motosiklet.net sitesine girmemiş olmasına rağmen birçok kişi tarafından oldukça destekleniyor. Bu desteğin bile farkında olduğunu sanmıyorum. Erhan kendi çabaları ile birşeyler yapmaya çalışıyor, onun yazılarını buraya alıntı olarak kopyalayarak... Ben hala Ayşe Şule Bilgiç'in neden bu foruma üye olup, yazılarının kendi tarafından yazılmadığını merak ediyorum. İnanın bu kadar ilgisizliği nedeniyle de çıkartmış olduğu dergiyi pek merak etmiyorum, içimden almak gelmiyor. Kendisinin bu foruma ayıracak birkaç dakikası bile yok mu? Bu kadar yoğun biri midir kendisi? Çıkartacağı derginin reklamını bile kendisi yapmıyor bu forumda, kendisiyle ilgili herşey alıntı!

Rüzgarın kızı neye soyunuyor

kesinlikle katılıyorum.türkiyenin en yüksek ziyaretçisini çeken motosiklet.net ailesini görmezden gelmek olmuyor.:pale:
sadece eleştiri değil tabiki...yeni yayın hayatınızda da size başarılar.tabiki okursanız:rendeer:

malı bir görelim...:)

Ayşe abla dergi çıkar...tut ledo tut...:p

sırf birileri dergi çıkarmış diye almak zorundaysak oohhoo işimiz var demektir...

mes

orada aydın doğan servetini katlayacak.Biz burada çene yoruyoruz.Dergiyi tahmin edebiliyorum ve içimden almak gelmiyor.Zaten çok pahalı ve 130 sayfanın yarısından fazlası reklamdır.:farao:

mes: 130 sayfa dergi kaç ytl olmalıydı sizce? 1,5 ytl iyimi ?

dostum sen avukat olmalıymışsın...dergi fikri süper...ortaya çıkacak şey mükemmel olacak orası kesin...nedeni Ayşe Şule değil...nedeni Doğan Grubu herşeyin en iyisini yapar...inanıyormusunki önsözden başka katkısı olacak dergiye...editör diye takılacak işte...kaymağıda o yiyecek...ben reklam ajansında çalıştım...DBR Doğan Burda Rizzoli yayın grubuna çok girdim çıktım...Mesela bizim Gülse BİRSEL bişey yapmaz...tayfası vardır...ekip belli...yemek giyim vs ikide röportaj yapılır alsana dergi...

yani dergiyi gördükten sonra notumuzu versek...sonuçta aynı camiadayız diye herşeyi beğenmek veya helal olsun demek zorundamıyız...bakarsın 6 veya 7.sayıda pes eder...ben köşemle mutluyum der...yani olay birraz tirajla alakalı...tiraz az olursa DOğan basmaz bir daha...desteği tabiki eksik etmeyiz ama bu torpilin nedeni nedir...Yani dizide çok beğendin galiba kıyamıyomusun Ayşeye...:p

mete_han abi sen çıkar dergiyi kesin traj delisi olur seninkisi.birde alp_tunay ile editörlük yaparsınız:p

Alp tunay ofisboyum(postam)olur anca...daha dünkü üye...sayemde epmek yiyor sitede...ben var ettim kekoyu...:queen:

yatıverdim garii...

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. :)

İstanbul gibi büyük şehirlerin dışında olanlar, mesela Elazığ gibi yerler nasıl temin edecek bu dergiyi ? :silent:

mete_han: abi sen haklısın,dergi ztn çıkar 6 ytl'yi hakediyorsa bir ay daha alırız,gene hakederse bir ay daha alırız.Baktık şımardılar,almayız olur biter,para bizim,seçim hakkı bizim...

Ben sadece daha çıkmamış,ne olduğu belli olmayan bir dergi için atılıp tutulmasından nefret ediyorum.Emeğe hakaret resmen.Suzuki Hayabusa 2008'de deli bir model çıkarsa gene aynı tipler çıkıp '- ya güzel olmamış yaaaa,beenmem istemem' diyecekler.Daha önce başka topicte dediğim gibi bunlar beğenilerini sanal ortamda yüksek tutarak,onu bunu beğenmeyip acımasızca eleştirme yoluyla 'sanal karizmasını' pekiştirdiğini sanan insanlar :mrgreen:

O 6 ytl nin icinde algi - vergi, dagitim firmasinin parasi vs. de dahildir.

Bu arada bilgi açısından soliyim bir gazete & dergi bayideki satis fiyatindan cok aldigi reklamdan para kazanir...

mete_han: abi sen haklısın,dergi ztn çıkar 6 ytl'yi hakediyorsa bir ay daha alırız,gene hakederse bir ay daha alırız.Baktık şımardılar,almayız olur biter,para bizim,seçim hakkı bizim...

Ben sadece daha çıkmamış,ne olduğu belli olmayan bir dergi için atılıp tutulmasından nefret ediyorum.Emeğe hakaret resmen.Suzuki Hayabusa 2008'de deli bir model çıkarsa gene aynı tipler çıkıp '- ya güzel olmamış yaaaa,beenmem istemem' diyecekler.Daha önce başka topicte dediğim gibi bunlar beğenilerini sanal ortamda yüksek tutarak,onu bunu beğenmeyip acımasızca eleştirme yoluyla 'sanal karizmasını' pekiştirdiğini sanan insanlar :mrgreen:
:cat: :cat:
Önce malı görelim, sonra karar verelim gençler :p Birileri ortaya bir emek koyduysa, her halukarda saygı duymak lazım. Görüp eleştirmek, daha iyi olması için uğraşmak daha sonrasının işi.

önce dergiyi alıyım ondan sonra yorum yapıcam ama burdaki yorumlarıda okuduktan sonra çokta olumlu bir eleştiri olmayacak gibi gözüküyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar