2 Senelik Tecrübeme Güvenerek Kurye işi arıyorum

Katılım
7 Ara 2010
Mesajlar
114
Meraba. İsmim Hasan Mutlu KARABULUT

İstanbul Pendikte ikamet etmekteyim.Anadolu lisesi 3. sınıf öğrencisiyim.Çalşma hayatıma lise 1. sınıfta Su dağıtımında Bir Nevi kurye olarak başladım. Okulum öğlen 12 ye kadar olduğu için saat 12 den sonra çalışıyordum.Biliyorum içinizde bana tepki göstericek birçok abilerim çıkıcaktır 2 sene ehliyetsiz çalştığım için ancak allah kimseyi mecbur muhtaç düşürmesin. 2 sene su dağıtımında çalıştım ancak Hem okul hem su işi biraz zorladı açıkçası Ama ehliyet alma yaşım gelene kadar zorda olsa sabrettim.Ama tabi Su işinin getirdiği birçok rahatsızlık vardı. En başta bel ağrısı olmak üzere. Kolay değil günde 100 ün üzerinde su dağıtıyorsun her gün Verdikleri ücret ise haftalık 120 lira. Mevki itibari ile Bahşişdende eser yok.

O yüzden İşden çıktı.Şimdi ise + olarak Ehliyetim var ve sigortalı olarak çalışmak istiyorum . Saat 13:00 ve 23:00 saatleri arasında çalışabileceğim bir iş arıyorum. dediğim gibi 2 senelik tecrübem var yaz çilesininde kış çilesininde tadına 2 defa baktım. Yağmurun insanın yüzüne çivi gibi çarmasını akşama kadar sırılsıklam bir şekilde su dağıtmayı.Pendikde 4 mahalleyi sokak sokak biliyorum. Pendik bölgesinde veyahut anadolu yakasında çalışabileceğim Bir kurye veya paket servis işi arıyorum.Sürçü lisan eylediysek affola. Saygılarımla okuyan ve ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunmak isterim.
 
Katılım
27 Tem 2006
Mesajlar
6,290
sana en yakın pızzacı,pıdecı,cafe, bufe ve bılımum yiyecek içecek dağıtım yapan yerlere danış,
part tıme iş arıyorum dersen ılgıleneceklerdır...
 
Katılım
7 Ara 2010
Mesajlar
114
Mesajınız için teşekkür ederim.Dediğinizi elbette yapıyorum dolaşarak böyle yerleri gezerek Ancak henüz bulabilmiş değilim.Siteye yazmamdaki amaç ise Eleman arayan bir yer görmüş veya bizzat kendi eleman arayan arkadaşlar abilerim var ise ilgilenmeleri için.İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim:) bu araba motorunuzun ilanını görmüştüm sitede o plastik yığını racerı adıte baştan yaratmışsınız :) maşallah.
 
Katılım
7 Ara 2010
Mesajlar
114
Üstadım senin nick name kurye işi için biraz sakat sanki :mrgreen:

Şaka bir yana umarım bulursunuz uygun bir iş..

Nickin gerçeği aslında VotkalıAkrep24 ama site kabul etmediği için öyle yazdım:):) yoksa kullandığımdan eğil:p Bu arada teşekkür ederim ilginiz için.İnş Yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkıck forumdan
 
Katılım
23 May 2010
Mesajlar
505
Bu tarz iş ilanlarını gazetelerin kurye yazan kısmında bulabilirsin. Telefonla bağlantıya geç. Daha sonra yüz yüze görüşme isticeklerdir. (Tavsiyem bu yöndedir) Motor işi Kışın sakattır. Çok dikkatli olmalısın kardeşim.. Allah kolaylık versin...
 
Katılım
7 Ara 2010
Mesajlar
114
Önerin için çok teşekkür ederim kardeşim emin ol yarın ilk işim okuldan gelince bunu yapmak olucak:) Uyarın içinde teşkkür ederim 2 kışı motor üstünde geçirdim scooterın üzerinde 7 suyla çok dans ettm yolda ama allaha şükürler olsun başıma bi kaza gelmedi. tekrar saolasın uyarın için:) allah hepimizin yardımcısı olur inş.
 
Katılım
23 May 2010
Mesajlar
505
Hem güncel olması adına yazayim, hemde tavsiyemin sonucu noldu? Aradın mı gazete ilanlarını? Orda daha çok veriliyo bu tarz. Secret Cv ye üye ol ordada bulabilirsin.
 
Katılım
7 Ara 2010
Mesajlar
114
Tavsiyenizi 4 gündür değerlendiriyorum 7-8 yeri aradım.Ancak olumlu bi sonuca ulaşmş değilim. Böle parttime çalışma konusu avrupa yakasında daha yaygın gördüğüm kadarıyla.İlanların %90 ı avrupa yakasına yönelik ve bna çok ters düşüyor.Dominos pizza ya bir başvuruda bulundum bugün. konuşmamız gayet sıcak geçti İnş. olumlu bi sonuç alacağım.Eğer bu işte olmazsa bi başka iş bulamazsam bizim su işine dönüş yolu gözükkü gibi çileye devam.( Verdiğinz site içinde çok teşekkür ederim Hemen orayada bakmaya başlıyorum İlgilendiğinz içn tekrar teşekkür ederim.:)
 
Katılım
21 Şub 2009
Mesajlar
4,029
arkadaşım avrupa yakasına gelebılsen sana iş ayarlamak cok kolay yarım satte işe alınırsın evraklarını hazırlar hemen sıgortalı başlarsın sana bu şekılde yardımcı olabılırım belki yolun uzak olacak ama şu an yapabıleceğim bu 750 800 tl maaş alırsın sana uygun gelırmı bılmem ama yınede tlf. 0535 355 52 26
 
Katılım
7 Ara 2010
Mesajlar
114
arkadaşım avrupa yakasına gelebılsen sana iş ayarlamak cok kolay yarım satte işe alınırsın evraklarını hazırlar hemen sıgortalı başlarsın sana bu şekılde yardımcı olabılırım belki yolun uzak olacak ama şu an yapabıleceğim bu 750 800 tl maaş alırsın sana uygun gelırmı bılmem ama yınede tlf. 0535 355 52 26

Yanlız benm okulum saat 12 de bitiyor karşıya gelmem 13:30 u bulur İş başı 14:00 da yapabileceğim bir işmi peki bahsettiğiniz.Yani ayrıntılı bi bilginz varsa eğer İlgilenirseniz büyük iyilik yapmış olucaksınız :)
 
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
57
kardes kartalda calısmak ıstıyorsan kurye arayan bır yer gordum bugun hemen yarın gıt basvur ıstersen...pızzacıda calısmak ıstersen kartal eletro world un yanında pızzacı var magıc akademı orası eleman arıyor basvur ıstersen
 
Katılım
21 Şub 2009
Mesajlar
4,029
Yanlız benm okulum saat 12 de bitiyor karşıya gelmem 13:30 u bulur İş başı 14:00 da yapabileceğim bir işmi peki bahsettiğiniz.Yani ayrıntılı bi bilginz varsa eğer İlgilenirseniz büyük iyilik yapmış olucaksınız :)

saatini kendın belırleyebılırsın mesela dediğin saat uygun bırde bır fırma var aklıma gelmedi şimdi ismı onların yenı acılan şubelerı var sanırım karşıda da açılmış yada açılacak orayla da görüştürebılırım senı başka yerlede musait bır zamanın 0lursa karşıya gelırsen yardımcı olmaya calışırım .Zaten bu gıbı iş yerlerınde calışanların coğunun okulu var yada diğer bır işi saat olara 4 yada 5 veya 6 da işe başlayıp 12 paydos eden bıle var ama ona göre maaşı oluyor tabı
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst