mevzu sadece hız yapmak değil ki 30.000 tl lik araba ile 200 km yapılır ferrari ile de ama sürüş zevki tasarım estetik gazın verdiği tepki ve bir çok neden var aynı durum motrosiklet için de geçerli.scooterden 600 lük makinaya direk geçiş pek mantıklı değil vitesli motor deneyimi olması lazım bana göre ki ben de aynı durumu yaşıyorum.
normal bı arac kullanıcısı ferrari suremez. kalkamazFerraride yavas bı kalkıs yapmak ılk seferler ıcın cok zor. dırek gazlıyor araba kıc atıyor allah korusun kalktıgın gıbı gırersın bıyere. 600luk ıcın de gecerlı bu. Ben sahınden Seat Leona bindim, frene bi dokundum cama yapısıyodum
şahinde freni sonuna kadar ıttırsen bıle duramıyosun zınk dıye. gaz desen sokak arasında 4e attım 5ı ıstıyordu 5e gecsem 6yı da ısterdı. tehlıkelı araclar ve motosıkletler bunlar. Tecrübe lazım.
En son ne zaman Ferrari sürdünüz de "kalkmadı"?
Ya da sokak arasında 6. vitese çıkacak kadar hız mı yapıyorsunuz?
Bence bir trafik canavarısınız. Lütfen psikolojik bir eğitimden geçin, zira kendinizin ya da bir başka masumun canını yakabilirsiniz.:bestmt:
Genemi sen..Sukuter bitti 600 basladı..gecilmez..
Geçilir. Sadece alacağınız risk fazladır.