Selamlar ;
Kampanya için bende dun sabah mağazaya gittim. Bir sürü şey aldım. Gercekten benim acımdan çok iyi bir alışveriş oldu. Arabayı dolduracak kadar eşya vardı nerdeyse
İndirim ceki durumuna da değinmek gerekirse, alışveriş yaptığınız anda faturanın ikinci nüshasının üstüne yazıyorlar su kadar TL bedava alışveriş daha yapabilir gibi birsey ve hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Alışverişimin büyük tutarını normal sekilde ödedim. Bundan kazandıgım cek ile de kalan ekipmanları bedavaya aldım.
Sabah magazanin açılış saatini 8:30 sandığımdan ve kalabalık olacağını düşündüğümden 7:30 gibi saçma bir saatte mağazanın önüne geldiğim için canım sıkıldı. Mağazada yaklaşık 1,5 saat kalmama rağmen çıkarken hala 18 kisi alışveriş yapmıştı ama yinede bosuna erken kalkan yol alır dememisler. Beğendiğim botun 44 numarasının sonuncusunu ben aldım
Kısacası sabah bekleme haricinde keyifli bir gündü benim için. Kampanya icinde emegi gecen herkese tekrar teşekkürler. Ayrıca benimle mağazada ilgilenen Gokhan beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Saygılar.