2 Ocak'da Yarış Başlıyor. İlk Gelen %50 Kazanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motomax motosiklet indirim mağazalarından sıradışı bir kampanya. 2 Ocak 2011'de Motomax Mağazalarına İLK GELEN 20 KİŞİ %50 - SONRAKİ 30 KİŞİ %30 indirim kazanıyor. Ayrıntılı bilgi almak için Motomax internet sitesine bakabilirsiniz.

www.motomaxonlineshop.com

Ekli dosyalar

• motomax2ocak.jpg
    motomax2ocak.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 9,806
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm güzelmiş kaçırmamak lazım

"Kazanılan indirim hediye çeki olarak verilir" yazıyor...

Buna dikkat

Tamamda Kaçıncı Olduğmuzu Nasıl Bilicez Kapıya Dedektör Felan Mı Koyucaklar Kişİ Sayısını Sayan :D

Çok saçma ve mantıksız olmuş,

Ama süper bi reklam yolu, ve basın toplama yöntemi

Cadırımıda alıp gecenin/sabahın ayazında kapıda sıraya girecem !!! :)

öyle saçmalık mı olur ya :D ürün sınırı yoksa herkes alacağını ilk 20 den birine söyler valla dımdızlak kalır mağaza xD

KUSHITANI SJL-5 DERİ CEKET

2. indirimli kampanyası ile bu montu aldım. Gerçekten kalitesi fiyatına göre tartışılmaz.

Bu soğukta milleti sabah sabah kapının önüne yığmaktan daha mantıklı bir reklam bulunabilirdi... :farao:

Selamlar ;

Kampanya için bende dun sabah mağazaya gittim. Bir sürü şey aldım. Gercekten benim acımdan çok iyi bir alışveriş oldu. Arabayı dolduracak kadar eşya vardı nerdeyse :)

İndirim ceki durumuna da değinmek gerekirse, alışveriş yaptığınız anda faturanın ikinci nüshasının üstüne yazıyorlar su kadar TL bedava alışveriş daha yapabilir gibi birsey ve hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Alışverişimin büyük tutarını normal sekilde ödedim. Bundan kazandıgım cek ile de kalan ekipmanları bedavaya aldım.

Sabah magazanin açılış saatini 8:30 sandığımdan ve kalabalık olacağını düşündüğümden 7:30 gibi saçma bir saatte mağazanın önüne geldiğim için canım sıkıldı. Mağazada yaklaşık 1,5 saat kalmama rağmen çıkarken hala 18 kisi alışveriş yapmıştı ama yinede bosuna erken kalkan yol alır dememisler. Beğendiğim botun 44 numarasının sonuncusunu ben aldım :)

Kısacası sabah bekleme haricinde keyifli bir gündü benim için. Kampanya icinde emegi gecen herkese tekrar teşekkürler. Ayrıca benimle mağazada ilgilenen Gokhan beye de ayrıca teşekkür ediyorum.

Saygılar.

Bişey kalmamıştır Tamer abi :)

aynen öyle Tarkan gittim mont,bot,eldiven almaya uygun fiyatlı olanların hiçbiri kalmamış :pale: Garaj ürünlerine bakın netten alabilirsiniz dedi arkadaş .birde katoloğdaki çogu ürün yok .ara sıra takip etmeli indirimli ürün denk gelince almalı.

Dün kampanyadan habersiz şekilde gittim bende kimse bir şey söylemedi bana :)

aynen öyle Tarkan gittim mont,bot,eldiven almaya uygun fiyatlı olanların hiçbiri kalmamış :pale: Garaj ürünlerine bakın netten alabilirsiniz dedi arkadaş .birde katoloğdaki çogu ürün yok .ara sıra takip etmeli indirimli ürün denk gelince almalı.

gitmeyen tüm malları tüketmişlerdir abicim :)

gençler ben gittim Ankara'da saat 1:30 da daha ilk 20 kişi dolmamıştı :) bi tane kask aldım,güzel bir kampanya tekrar teşekkürler...

iyi yapmışsın, ben bişey kalmamıştır diye gitmedim
Difi nin güzel kışlık eldivenlerinden bakacaktım

Son düzenleme:
motomaxın yaptığı bu iş bence takdir edilecek birşey değil. %50 indirim dediğin ben şunu alıyorum dersin ürün 100 tl ise 50 tl ye alırsın. yok 100 tl lik ürün alıp buyrun 50 tl lik indirim çekiniz demek ticarete yakışır davranış değil benim şahsi görüşüm. çünkü bunun adı %50 indirim değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar