2 NCİ GELENEKSEL RİVA GEZİSİ ( BAYRAMIN 2 NCİ GÜNÜ )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evvet arkadaşlar ,
valla mükemmel bir gün ve organizasyondu.Açıkçası güzel vakit geçirsiğimiz için çok memnun oldum.tam mangal havasıydı.Yerler de fena değildi..Acayip güzel eğlendiğimizi düünüyorum.arada çökertme oyunları falan oh ne güzeldi ya :)
yemeklerimiz yetti de artı bile..herşeyden tatma imkanımız oldu. :p

resimler için ellerinize sağlık diyorum.Valal tulumla ne de değişik çıkmışım.Neyse en kısa zamanda NightRider tulumumla karşınızda olucam iyişallah bu arada :cat:

evvet tavla organizasyonumuzda son kurbanım metre_han dii bu arada :cherry:(not: ubaykal etti 3 kişi geriye 2 kii kadlı-bekle geliyom :p )Resimlerin devamını bekliyoruz arkadaşlar..Arşivimize koyalım dimi :wiinkk:

başka ne anlatsam ki muhabbet zaten koyu ve hoştu..kalkmak gelmese de içimizden mecburi bir kalkışla devam ettik.Yolda benim benzinde dolayı millet sigara molası vermiş oldu-hadi hadi size yaradı itiraf edin :cherry: -ama yardımcı olduğunuz ve beklediğiniz için de tekrar tşkler :cat:

Çanakkale Gezisi için arkadaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum..Anılarınızı anlatırsınız artık :)

bı baronun kımı var kardesım yolda hareket yapıcaz dıye kafa goz yarıyorduk nerede benım kıler alooo :salut:

ayıp oluyor ama heyyy nerfde diğer resimler arkadaşlar uyumayalım resimleri unutmayalım :queen: altuğ kardeşim çektin ektin resimleri hani nerde baba göremiyorum aaaa bide sen çıktın baba resmlerde hep diyordun :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
demakscım ayıp ettın kardesım bı cok resım var buraya
koyarsak yer bulamayız ama....

kardeşim koyun resimleri nedemek yer açarız sen hiç merak etme.. eee riva bitti yarın nereye gidiyoruz? :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba arkadaşlar amma çok eğlenmişsiniz ayıp yaw... biz de o esnada milletin elini öpüyoduk... büyükler işte ne yapacaksınız... kıramadık... ayda yılda bir gidiyoruz zaten... saat 2 den sonrada gelmeyi gözüm yemedi zaten... çok iyi eğlenmişsiniz ama buradan çok güzel gözüktü fotolar... ellerinize sağlık... İlk riva buluşmasındaki gibi herkez motorlu değil kelebek sürücüler var ama neyse:p ben CBR alacağm yanlaya yanlaya araba ile geleceğim... yok amcalar :=) harbi kelebek sürücüsünüz... Amcaaaa burhan felekte sana demiştim bu kadar iyi kelebek yüzme diye... bak ne hale geldin:p Valla buradaki dostluk iyi ki var... yasincim seni seviyorum canım:) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Morpheus, kardeşim çok haklısınnn vallahi işte bazı eksikler yüzünde çıamadık makina ile acelede etmiyorum açıkçası zamanı geldiğinde yapacaz bişeyler
:rendeer:

benim çektiğim resimler ümitin ve bircanın kamerasıydı.onları ümit gelince ekler siteye...

necef babaaaaaaaaaaaaaa....süppper............foto süper valla...ama başlık rica edicem abi...konu dışında....bu fotoğraftaki kim diye....fazla kimse görmeden başlık açabilirmisin hacım...birde anket yazıver...a hülya avşar...b-gülben ergen....c-seren serengil...d-köylü kızı mete han...hadi baba...

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han amca , alem adamsın yaw....

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete-hancım sen yap yaaa ben koptum valla

içim el vermıyo ... :mrgreen:

mörfican fotoyu tüm siteyle paylaşmak isterim...benimde hoşuma gitti hacım...

peril sayende insan içine bidaha çıkamıycam galiba....dağıttın...madara ettin valla...bizde tavlayı biliyoz diye geçinirdik...ben ne etcem şincik...kafamı hangi dağlara taşlara vuram...rövanş isterim bacım...

ya metehan kardeş yendin beni balla çiftle aldın ahımı böyle yenilirsin işte peril arkadaşımızı tebrik etmek lazım bu arada

hektor hele o son dakika çifte 6:6 sı neydi yav...ben bile inanmadım...

acı sonu görmemek için elinle kapadın ama nafile....gerçekler acıdır..acıtır...çifte gelen zarda acıtır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal, sen adanada kebapları götürrr şalgamları içççç sonra gel bensiz gezi yapmayın dee yawww

Selam arkadaşlar

Ne havaalanına gidebildim nede organizasyona gelebildim,

Çok isterdim gelmek ve gelecektimde ama 14 yıllık vefakar köpeğimi arefe günü veterinere kaldırdık ve birinci günü onu kaybettim..

En kısa sürede ilk geezide görüşmek dileği ile

Forumdan Uzaklaştırıldı
borty, üzüldüm kardeşimmm tabiki emektar can dostun daha önemli idi...geziler tükenmez bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar