Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 NCİ GELENEKSEL RİVA GEZİSİ ( BAYRAMIN 2 NCİ GÜNÜ )
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han, abicim yağmurun damlasını görim motor ile gelmicem bu bir gerçek sigorta yok hava atmaya gerekte yok ne numarası abi acemiyiz daha ...aklım kalacağına rahat rahat geziye takılırım yemeğimi yerin illa bigün çıkartırız makinayı abi :cat: :cat:
ARkadaşlar, Peril ile ben öğlen geleceğiz. Sabah beni göremeyenler sattı demesinler, sabah birkaç ziyaret işim var onları halletmem gerekiyor. 13'e kadar düşeriz biz mekana. Kendinize iyi bakın..
Selam cenk ve peril.. ben de öğlen gitmeyi düşünüyorum, sabahki gruba katılamıyorum.
Ltf öğlen için buluşacağınız biryer varsa uradan yazın ki öğlen gelecek başkaları da varsa katılsın/katılalım.
msn de kullanabilirsiniz cenk. [email protected]
Carrefour İçerenköy'de uzun uzun beklemeyeceğiz onu belirtiyim. 12.30'da orda olmaya bakın yani gelecek arkadaşlar. Zaten geç gidiyoruz, gelecekleri bekleyerek daha da gecikemeyiz. Görüsşmek üzere..
black-red, 12.30 da carrefour 2. kapıya ugrayarak ordan gidecegiz, gelirsen beraber devam ederiz.. Ben simdi yatıyorum.. Herkese iyi sabahlarrrrrrrrrrrrrr..........