2 NCİ GELENEKSEL RİVA GEZİSİ ( BAYRAMIN 2 NCİ GÜNÜ )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
petibör arkadaş

Cuma gece havaalanından misafir alacağım,eğer sabaha karşı gelmezse kesin geliyorum

beyler şimdi kesin bi sonuca varalım

1 buluşma noktasını tam bi açıklarsanız
2 yiyecekleri kendimizmi getircez yoksa ordan biyerden toplumu alıcaz
3 bide annemi nasıl kandırcam :mrgreen: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3.şıka cevap cuk_o motorcu arkadaşlarımla bayramlaşcam de teyzeye inanmazsa al teyzeyide getir artçın olarak :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
cuk_o, bak şimdi sen nereye gelicen biliyormusun anlatıyorum :

2 nci köprüye leventten gir gişelerden çık köprüyü geç ilerde kavacık sapağı tabelası var o tabeladan sap ve kavacık istikametine yönel ileride yol 2 ye ayrılır riva otobanı ve kavacık sapağı...buraya kadar tamam sonra kavacık yönüne ilerle sağ tarafı takip et ve kavacık benzin istasyonuna 09:20 gibi olacak şekilde mevkii e gel sabah kahvaltısını orda edeceğiz ücreti 8.5 ytl herşey dahil 1 nci sayfada açıklamasını bulabilirsin...öğle yemeği içinde son kararımız böle olacak büyük ihtimal herkes kendi etini yada balığını alıyor olay budur

e_erdun abiminde dediği gibi anneni nasıl kandıracaksın bayramlaşmaya gidiyorum diye artık onuda sen hallet anlaştık mı????? :pl:

Yasin abicim selam umarım grubunuzu mahçup etmem. artçı teklifimi utanarakta olsa yapıyorum :salut: Saygı ve sevgilerimle...

tamam abi sen listeye ekle benide eğer annemden kaçarsam gelirim ama söz veremiyorum elimde olmayan ( :pr: valideden :pr: ) sebeblerden dolayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
acemi_tufi, mahcup etmek ne demek başımızın üstünde yerin var hiç de utanacak bişey yok bir gün elbet seninde makinen olacak...sende artçı alacaksın :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Hava nasıl yağmurlu of, soğuk olmasında ...

Büsküüt kardeş mangal kömürü lazım mı ? :flower:

Bursa ekibinden hala ses çıkmadı. Geleceklerse karşılayacağım demiştim. Ona göre haber bekliyorum.

süper bi zamanlamayla :pr: motorum arıza yaptı arkdaşlar :salut: :salut: :salut:

bugün açık servis bulup , yaptırabilmek gibi iki mucizeyi aynı anda gerçekleştirebilirsem geliyorum :silent:

aksi halde size ii eğlenceler gezmekler tozmaklar :king: :king: :pale: :king: :king:

miya, bugün açık yer bulursun, saat daha erken. Gelmek isteme levelin ile dogru orantılı olarak bugun yer bulup yaptırma şansın var :)

miya altan motoru ara kartalda hem iyi servistir hemde arar ve zor durumda olduunu söylersen yardımcu olur.daha önce gitmediysen tamer beyi iste telefona siyah SYM li arkadaş altuğ verdi telinizi falan de.

arkadaşal bu gezi hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz saat ve nerede buluşulacak :)

ARKADAŞLAR BU RİVA GEZİSİNİN BİLETİ VARMI YOKSA BULUŞMA NOKTASINDA MI ÜCRET FALAN VERECEZ .. :wiinkk:

kardeş bilmediğimiz seyleri soruyorum ve bu siteye 10 dk önce kayıt oldum kusura bakma rahatsız ettiysem sadece gezi hoşuma gitti katılmak istedim
ve aranıza katılmak amacım :jocolor:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar