Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 NCİ GELENEKSEL RİVA GEZİSİ ( BAYRAMIN 2 NCİ GÜNÜ )
Bayramin ikinci gunu calisiyorum!!!! r:
Acaba sabahtan gelseeeem saat 4 te Kozyatagina geri doncek sekilde aranizdan kopabilirmiyim?? Arabayla ne kadar surer o yol???? :salut:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar geçen sefer gittiğimiz yere gidiyoruzz
güzargaha gelince ...avrupa yakasından gelenler 2 nci köprü anadolu çıkışından kavacık sapağına yönlenerek yeni açlılan riva yoluna giriyorlar yolu düz şekilde takip edip beykoz konaklarını geçtikten sonra sağ taraftan riva polezköy sapağından saparak yolu takip ediyorlarr geniş ve hafif inişli çıkışlı yolun devamın ardından yine sağ tarafta riva sapağı tabelasını gördükyen sonra hiç bir yere sapmadan köy yolu içinden takip ediyorsunuz mekanın ismi MOLA...zaten motorları gördüğünüz zaman anlayacaksınızz :rendeer: :rendeer: :rendeer:
alestevardiya araba ile mekandan 15 dk kavacık 15 dk kozyatağı sürer toplanda 30 dk yeterlimi???
BİR DİĞER KONU YAVAŞ YAVAŞ KARARA BAĞLAYALIM :
ETLETİ VEYA BALIKLARI TOPLUMU ALIYORUZ YOKSA HERKEZ KENDİMİ GETİRİYOR
dip not: geçen sefer toplu almıştık fakat sabah hareket olacağı için açık biyer bulmak zor olabilir balık isteyenler bir gün önceden almalarında fayda var et içinde yorumlarınızı bekliyoruzzz
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yasin kardeş kahvaltıya katılmama durumu olabilirmi bizim evde kahvaltı saati 7,30
yapıyoruz bide orda kahvaltı yaparsak öğlen yemeğine yer kalmayacak ama çayla size eşlik edebiliriz
Hava Güzel Olursa (Yağmur, Çamur, Kar,Fırtına Ve Soğuk Olmazsa) Mutlaka Gelirim. :queen: (Erdun Abinin Dediği Gibi Ben Bir Kelebek Motorcuyum :queen: )
Erdun Abi Gerçekten Gelmek İstiyorum Fakat Dediğim Gibi Hava Şartları Uygun Olursa Eşim Ve Ben Gelmeyi İstiyorum. Sana ve Tüm Arkadaşlara Sevgilerimi Gönderiyorum.... :rendeer: