kiraz sen zaten apache kullanamazsın o seni üzerinde atar
gerçekten motosiklet kullanmaya bu markayla başlarsan çok yanlış bi seçim olur bak daha çok gençsin biraz para biriktir önümüzdeki sezona daha güzel bi motor al korumalarını tamamla
boşuna demiyorlar mondial mondial al yolda kal diye:bounce:
Tvs apache nin yeni modeli yani 2011-2012 modellerinin sarı rengini görmeni tavsiye ederim kendini çok belli ediyor ve sarı renk çok yakışıyor eğer paran varsa hiç düşünmeden Tvs apache al derim hiç değilse mondial gibi bir marka değil ve tasarımı mondiale göre süper.Eğer sende mc mr diyorsan sana mr al derim çünkü yeni başlıyorsun vites kaçtaydı gibi bir sorunun olmaz çünkü resimlerden gördüğüm kadarıyla mr de vites göstergesi var ve alırken bunun hız-devir göstergen panelindeki görselliği servis değiştirimi diye sor çünkü servis harici motoru başkası açarsa garantiden çıkıyor.
Bence motordan soğursun mondial alma biraz daha koy japon al.He şimdi diyeceksin ki bozulsada garantisi var sen motoru servise verip beklerken millet harıl harıl gezmekte olacak ama illada alacam diyorsan yapacak bir şey yok benim fikrim bu...
Mr Vulture mondialin aşmış motosikletlerinden birtanesi. Tasarımı özellikle asi ve chopper, commuter tarzı ile birleşimi gibi. Sanılanın aksine problem çıkartmayan bir motor. İkinci el ya da sıfır alırsan bile kesinlikle şunlara dikkat et.
- Lastikleri IRC ile değiştir. ( Stock lastiklerinde büyük sıkıntı var)
- Kontağa anahtarı taktığın zaman P moduna getir. ( Işıkların yandığından emin ol)
- Ön farı xenon ile değiştirme şansın varsa çok iyi olur.
- Bakımlarını düzenli yaptır.
Kafan rahat olur. İstediğin kadar binersin. Motosiklet aynı cc deki bir çok arkadaşını performans açısından dağıtıyor.![]()
Mr Vulture diyorum ben.
Bana nedense mr daha çekici geliyor,bir motorla başlamayı düşündüğüm de aklıma ilk gelen,hayal ettiğimde kendime yakıştırdığım ve bütünlediğim bu modeldi her zaman.Mondial tutkunu bir insan değilim ki zaten çevremde mondiala sahip olup şikayetleri olan insanlarda az değil.Zaten bu yüzden çok araştırdımSiyah,kaba ve asi duruşu beni heyecanlandırıyor,göstergedeki modele tam anlamıyla zıt tasarımın adiliğine bende katılıyorum özellikle baştan aşağıya siyah bir motorda beyaz arka plan kafadan kaybediyor ama o düzeltilebilir
Lastikler de berbat.
Tvs apache yi de çok araştırdım ama aklım bu motorda. :joker:
Arkadaşlar iki yıla yakın zamandır cup kullanıyorum. Motosikletimi değiştirmemin vakti geldi diye düşünüyorum. Sıfır km alacağım ve iki motosiklet arasında kaldım. Mondial "150 mr" ve "150 mc", sizce ?

beyazıt 60 abicim sen bu motoru harbiden ya kullanamıyosun yada drifte binmemişsin allah için ya benim kanuni 125cc 129kg 2006 model 125kmh hız yapıyor sen bu mcyle anca scooter gecersn yamaha ble yer bunu brak mh drifti ben 125kmh hızdayken adam driftle yanımdan geçiyor