2. MotoCross Ve Gezi Fotolarım

Arkadaşlar önceki pazar günü yaptığımız gezinin ardından bu pazarda yine Merih'le birlikte bi gezi düzenledik. Havanın yağışlı olması bizim için değişik bir tecrübe oldu. Geziye Antakya Samandağ istikametinden başladık.

Bu fotodaki benim
merihbey0611na.jpg
[/URL][/img]

Bu da Merih

merihbey0629wg.jpg
[/URL][/img]

merihbey0726ua.jpg
[/URL][/img]

Bu yol Keldağına çıkıyor. Tırmanırken yerlerin ıslak olmasından dolayı motorun arkasının sağa sola kayması acayip heyecanlı oluyo. Herkese tavsiye ederim.

merihbey0968xr.jpg
[/URL][/img]

merihbey0971mr.jpg
[/URL][/img]

Keldağ Suriye ile Türkiye sınırında olduğu için önceden jandarmadan izin alınması gerekiyormuş. İznimiz olmadığı için geri dönmek zorunda kaldık.

merihbey1064dd.jpg
[/URL][/img]

Madem dağa çıkamıyoruz o zaman gölde bi kahvaltı yapalım.

merihbey1138vu.jpg
[/URL][/img]

merihbey1177zz.jpg
[/URL][/img]

Dönüş yolu için Yayladağı yolu üzerinden Altınözü ilçesini seçtik. İçinden geçtiğimiz bir köydeki aile yorgunluktan canımızın çıktığını görünce bizi evlerine davet etti. Biz biraz dinlenmek için girmiştik fakat ev yapımı incir rakısı ( adı arak yada tini olarak geçer ) ve kebap ikram ettiler. Hayır diyemedik.

merihbey1846bf.jpg
[/URL][/img]

Gezimiz 16.30 da Antakya kalesinde bitti. Bu da Antakya'dan bir görünüş.

merihbey1867to.jpg
[/URL][/img]

Bu arada bu foto çekilmeden biraz önce motorla beraber sol tarafki hendeğe düştüm , neyseki birşey olmadı. Onun için motoru elimde çıkarttım biraz.

merihbey1916ae.jpg
[/URL][/img]

beyler ellerinize dizlerinize saglik valla cok sahane gecmis geziniz motorlarda sahane gorunuyo ne zamandir biniyorsunuz memnunmusunuz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla dostum süpersiniz ya tam kafa dengi kanka bulmuşun kendine sizin bu gezi maceralarınız belgesel gibi oldu keyif alarak takip ediyorum valla bravo size resimler süper gezi için seçtiğiniz yerlerde öyle motorlarda aynı :cat: bu maceraların devamını dilerim bizimlede paylaştığınız için çok teşekkürler kazasız belasız sürüşler dilerim :king:

Ne diyim kardeşim ellerinize sağlık gidemediğiniz yer sizin değildir.
Böyle devam :cat:

abi valla bravo size, icraat var tamamen keşke bende orada olsaydım
kıskandım :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Güzel gezi olmuş elinize ayağınıza sağlık ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haftaya nerdesiniz :cat: son resimde soldaki hendeğe iğne yapraklar da kayıp mı düştün?

Devam ama şöyle arazide motorların hakkını verirken biraz daha resim.

beyler ilginize tesekkur ederiz. Hatay Antakya'ya gelecek olursanız mutlaka arayın gezdirelim sizi.

ChatnoiR' Alıntı:
haftaya nerdesiniz :cat: son resimde soldaki hendeğe iğne yapraklar da kayıp mı düştün?

Valla ormanın içinde giderken yol cok daraldı aha doğrusu yol yoktu biz yinede gidiyoduk , ufak bi tumsek vardı hızımı alayımda cıkayım dedim demez olaydım. geri geri gelirken ayağım boşluğa geldi, motor sola yattı bende sağ bacağımı kurtarıp motoru tutarım diye düşündüm ayağım çantama takıldı. beraber düştük motorla. neyseki çizik bile yok motorda. eee nede olsa çin fatihi :cherry:

motorlar hakkında bi topic açıyorum gereken bilgileri oradan alabilirsiniz

Ohhh keyfe bak. Arkadaşlar tebrik ediyorum. Süpersiniz ya. İşte özgürlük bu diyecem ama jandarma engel olmuş özgürlüğünüze. Devamını bekliyoruz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar