MT İzmirde ordaydııııııı........
Motosiklet, arkadaşlık, eğlence ve keyif dolu bir hafta sonu oldu hepimiz için. Yorulduk belki ama deydi. Çok güzel bi organizasyondu ve sanırım her geçen yıl daha da iyi olucak. Orada emeği geçenlere burdan bizden ve kendi adıma teşekkürler......
İzmir MT olarak festivale katılan
Düşlemek, Weboy, TenHorse veee
kedi ye kendi adıma teşekkür etmek isterim. Ben teknik nedenlerden motorumla değil de araçla katılmak zorunda kaldım. Gerçi istihkam açısından iyi oldu sanırım
Daha çok teşekkür edicem başlıyayım
Muğla MT:rendeer:
Herkeze teker teker çok teşekkürler, bizi sıcak karşılamanız, obanıza kabul etmeniz

biralarımızı, sularımızı soğutmanız

palamutbükünde size gelmesi gereken makarları bizim yememize rağmen biralarımıza el koymamamanızla

Badem'iniz le bi harikaydınız. Tekrar görüşmek üzere. Size bir darbuka serenatı sözüm var artık izmire geldiğinizde bekleriz....
Değerli MT Yönetcileri:rendeer:
Başta Erhan olmak üzere tüm moderatör arkadaşlara teşekkürler... Konserde yanınıza gelemedik kusura bakmayın....
Her ne kadar Barış Abiyle görüşememiş olsak ta (Muğla MT ye bi ara uğradın, bende ordaydım selam verdim ama sanırım beni tanımadın herhalde, neyse sana özel bi ziyaretimiz olucak zaten haberleşiriz abi....
Artık ilk toplantıda anılarımızı diğer arkadaşlarla paylaşmak isteriz.
Motorsikletle en çok ilgili ve en keyifli bi organizasyonda herşeye rağmen katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Seneye umarım yeni motorumuzla tam bi motorlu olarak katılırız. Kimler geliyordu kimler gelmiyordu bilmiyorum, topikler gereksiz bi şekilde uzadığı ve almamız gereken bilgiyi alamadığımız için artık okumuyorum. O yüzden bizlerden başka gelen oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama gelen olsaydı orda görüşürdük görüşemediğimiz arkadaşlar olduysa kusurumuza bakmasın..
Gitardando kardeşim özürlerimi sunuyorum sana, birbirimizi farklı yerlerde aramışız. Kominikasyon ağımdaki teknik bi arızadan dolayı (şarjım bitti de) sana ulaşamadım. Kusuruma bakma.... Özür
Eeee hadi arkadaşlar fotolar nerde. Zaten bizim hiç fotomuzu çekmemişler

kimse inanmıycak gittiğimize :mrgreen: