2 Kişiye ücretsiz iptorrents davetiyesi

arkadaslar bitturk ve torrent turk vardı akibetleri hakkında bilgisi olan var mı ben coktandır girmiyorumda 5.00 cicarında ratio vardı :queen:
TB seviyelerinde idim

Mersin İl Temsilcisi
Senin köfteler de benden. :p

valla mı?
yaa zaten ben biliyodum dostlarım beni yarıyolda bırakmaz...
( birbuçuk olsun :p )

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

İller arası mesafe cetveli yollim sana önce Sencer abi :) Kilometre sana uygunsa istediğin köfte olsun :)

çook yakında edirneye diplomamı almak için gitmeyi planlıyodum, geçerken uğrayacaktım ama...
neyse, giderken inzell, dönerken sen ısmarlarsın artık..

yolda başka ne yiyebilirim acep, dur öteki topiclere de uğrayıp nevaleyi dizeyim ben....

aaa gürol abiyi unuttum, bakalım o bana ne ısmarlıcak.
bir de irfan var, kocaelinden bu taraf kaldı, marmara ve trakya tamamdır :p

S.a arkadaşlar, konu başlığını görünce foruma üye oldum.Aslında zamunda ve bittürk benim kişisel işimi görüyor. Ama upload işiyle ilgileniyorum. Bu siteyi çok methettiler. Davetiye bulamazsam da 20$ verip üye olacam. Ama bir şansımı deneyeyim dedim :) Hala davetiyeniz varsa alabilir miyim?

Yalova'da köfte meşhurdur, ekmek kadayıfını da güzel yaparlar ;)
Tekrar sağolasın...

Erdem Yalova'ya benimle beraber gelecek inzell :p
Küçük bir rahatsızlığım var. O geçene kadar satılmazsa göz koyduğum bir suzuki var Yalova'da.
Bana da ısmarlarsın artık bir köfte :p
Asıl amacıma gelecek olursak Yalova'da bildiğin sağlam suzuki ustası var mı ? :cherry:

Hea Yalova'ya geçeceğiz zaten. :p

@yürekçe: Benim de diploma Yalova'da bu arada. :mrgreen:

S.a arkadaşlar, konu başlığını görünce foruma üye oldum.Aslında zamunda ve bittürk benim kişisel işimi görüyor. Ama upload işiyle ilgileniyorum. Bu siteyi çok methettiler. Davetiye bulamazsam da 20$ verip üye olacam. Ama bir şansımı deneyeyim dedim :) Hala davetiyeniz varsa alabilir miyim?

Özelden de yazdım, tekrar düşerse davetiye veririm. Upload sektöründeysen Zamunda ve Bitturk amatör kalır.

yok zaten bu upload işinde torrent kullanmıyorum. filehostlardan leech ediyorum. Bende diğerleriyle aynı günde paylaşmış oluyorum. Ama milleti bekleyene kadar kendim hazırlarım. Hem de 750p 1080p gibi ayrı seçenekler sunabilirim.

Valla şanslı adammışsın diğer hesabıma baktım 2 tane de ona davetiye hakkı tanımışlar. Daveti yolladım. :)
20 dolardan kurtardım seni de. :p

çok teşekkür ederim. Herkese Kazasız Sürüşler Dileğiyle.
Kendinize iyi bakın :mrgreen:

Davetiyeyi aldı MT'yi terkediyor. :mrgreen:
Motor alırsan bekleriz. :p

Fazla Varsa bende alabilirim,
Bebekliğimden beridir severim Böyle şey.,,,

Bu arada konu neysi ben unuttumda :):):)

Yardımsever arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler...

Moderatör
Erdem Yalova'ya benimle beraber gelecek inzell :p
Küçük bir rahatsızlığım var. O geçene kadar satılmazsa göz koyduğum bir suzuki var Yalova'da.
Bana da ısmarlarsın artık bir köfte :p
Asıl amacıma gelecek olursak Yalova'da bildiğin sağlam suzuki ustası var mı ? :cherry:

Var var, sağlam usta da var, köftede var. Hangi suzukiymiş o ? Tanıdıktır satan büyük ihtimal bi ön araştırma yapalım istersen?

Var var, sağlam usta da var, köftede var. Hangi suzukiymiş o ? Tanıdıktır satan büyük ihtimal bi ön araştırma yapalım istersen?

Motor bu hocam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-acil-satilik-suzuki-vl800-intruder-c800-101254479/detay/
Fotoğraflardan temiz gözüküyor ama 3 tane fotoğraf var :silent:
Tramer sorgusunu, plaka sorgusunu yaptım.
Km siyle oynanmamış belli, kayıtlara geçen bir kazası yok, borcu harcı yok.
Elimdeki bilgiler şu an için bunlar sadece :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar