2 kişilik doğa gezisi

canım memleketimin ne güzel yerleri var. sayenizde bir yeri daha gezmiş gibi oldum. tekerinize, yüreğinize sağlık. devamını bekliyoruz

Hocam çok güzel olmuş emeğinize sağlık:rendeer: Paylaşım içinde ayrıca teşekürler:rendeer:

ah devrek ahhhhhh acemi birliğim devrekteydi 2.tabur ogördüğümüz şelalenin suyu bizim taburun içinden geçiyordu bizi serbest bıraktıkları her an giderdim suyun başına arkadaşımla o şarkı söylerdi ben dinlerdim ama acemi birliğim de çok eziyet çektim yani ben cennet'in içinde cehennem de kalmıştım:mrgreen:eğitim yaparken o etraftaki ormanlara bakarak içimi açmaya çalııyordum çok etkisi oldu bana havası suyu olmasa gerçekten çekilmezdi:rendeer:

Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

abi neden daha önce resimlemedin? eline sağlık çok beğendim ama alıştırdın artık hep böyle güzel yerler ve geziler sizden bekleriz. montunuzu fuardanmı aldınız? çok güzelmiş.

Daha önce böyle bir fırsatım olmadı, çünkü motorumu geçen sene yazda revizyona verdim. Ancak yaza yetişmediği için binemedim. Ama bundan sonra inşallah her fırsatta böyle doğa gezileri yapıp sizlerle paylaşacağım. Doğa yönünden çok şanslıyız. DEVREK'in her tarafı orman. Bu resimlerdeki görünen doğa daha çevredeki güzelliğin %20 si bile değildir.
Montumu fuardan almadım. Geçen yaz motorumu Düzcede yaptırırken oradan almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar