bu akşam işden geldiğimde arabamın sağ, sol ve arkasında tur atılarak etrfını çizilmiş buldum, çinnet geçirecek gibi oldum, polisi aradım kasko için rapor tutturmak için, 10 dakkada geldiler yerinde gördüler, bizi tekip edip karakola gelin rapor tutalım dediler, gittik aracı yerinde gören memurla raporumuzu yazdık, en son raporu bilgisayar işlemesi ve kayda sokması için bir başka yere geçmem gerektiği söylendi, kayıt yapan memurun odasına girdim, her şey raporda yazmasına rağmen yeniden sorarak yazdı her şeyi, yaptığı sadece bir formalite ve kendisinin etkisiz eleman yani dış kapının mandalı olmasına rağmen, kayıt bittiğinde raporu bana uzattığında ARABANI NEREYE ÇARPTIN dedi şüpheli bakışlarla, bende nasıl bir çarpmayla arabanın 5 parçası çizilir dedim ve çıktım,
e sen madur olarak gelen bir kişiye neden yalancı muamelesi yapıyosun, hem arabam var kaskom var istersem duvara vururum, sen neyi ispatlamaya çalışıyosun!!!!!!!!!!!????????? akşamdan beri masrafıma arabama yanmıyomda adamın bana yalancıymışım gibi davranmasını hazmedemedim.