2 kere ceza yazıldı?

Merhaba. İzmirde şehiriçinde radara girmişim. Sohbet muhabbet ederken normalde 480 tl yazılması gerekirken 235 tl yazıldığını gördüm. Memura söylediğimde yanlışlık olduğunu iptal edeceğini söyledi. Yazılması gereken cezayı yazdıktan sonra yoluma devam ettim. Az önce e devletten bakınca 2 ceza gözüküyor. Hem 480 tl hem 235tl. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ?

Merhaba. İzmirde şehiriçinde radara girmişim. Sohbet muhabbet ederken normalde 480 tl yazılması gerekirken 235 tl yazıldığını gördüm. Memura söylediğimde yanlışlık olduğunu iptal edeceğini söyledi. Yazılması gereken cezayı yazdıktan sonra yoluma devam ettim. Az önce e devletten bakınca 2 ceza gözüküyor. Hem 480 tl hem 235tl. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ?

Kusura bakma da kaşınmışın sen. düşük cezayı düzeltmeye çalışmak nedir bas git işte daha ne istersin. :)

Kusura bakma da kaşınmışın sen. düşük cezayı düzeltmeye çalışmak nedir bas git işte daha ne istersin. :)

Hocam o olay öyle olmuyor işte. Radar aracı en son iş bittiği zaman diğer aracın yanına gelir ve kontrol edilir. Eğer yanlış girilmişse o an ki ceza iptal edilip normali yazılır. Yani sizin dediğiniz gibi çekeyim gideyim olmuyor. Sonra vergi dairesinde sıkıntı oluyor. Başıma geldiği için biliyorum. Normalde iptaller gözükmez sistemde. Öncekin de öyle olmuştu yani.

devlet vatandaşı herzaman öper, dürüst vatandaşı ise iki defa öper! ::142::

Vallahi devlete bırakacak değilim. En kötü sulh ceza mahkemesi ile haşır neşir olacağız. Sonuç olarak radar görüntü almak zorunda. Aynı görüntüden 2 ceza yazıldığı anlaşılınca düzelicek. Allem kullem etme ihtimalleri yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar