2. Kazamıda yaptım :( Yayaya çarptım...

Abi yeni gördüm çok geçmiş olsun yaa... Haftaya gelince bi bakarız motoruna... Maşanın eğilmesi çok ilginç motor düştükten sonra biryere mi vurdu? Sen bana ö.m at ben sana 1-2 gün içerisinde fiyat listesi çıkartırım... Sinyalin yapışır gibi duruyor fakat istersen 25€'ya ledli sinyaller var burada. Sol grenaja hiç elleme dursun sonra yaptırırsın egzos da su zımparası ve krom parlatıcıyla büyük ölçüde hallolur... önemli olan maşa ve gidon... umarım ön amortisörde birşey yoktur... neyse , bana ö.m at detayları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş kafana takma halledilir motorun önemli olan senin sağlığın gerisini boşver sen dostum canın sağolsun olmassa bi tane maşa alırsın olur biter ya..

Allah bununla geçmiş eylesin daha beterinden korusun inş..

Büyük geçmiş olsun.Tavsiye ve nasihat vermek bana düşmez ama ben yine de bir dost tavsiyesi vereyim.Yurdumuzda kazaların büyük bir kısmı hatalı sollamalarda ve kavşaklarda olmaktadır.İster şehiriçi olsun ister şehirdışı olsun kavşaklara yaklaştığımızda hızımızı mümkün mertebe düşürelim.90kmh yerine 50-60 kmh ile gidiyor olsaydın belki de durabilirdin,ya da en azından daha kolay makas atıp çarpmaktan kurtulabilirdin.Herkese kazasız sürüşler :king:

Carcharoth maddi hasar bir şekilde halledilir,önemli olan sende ciddi bir şey olmaması..geçmiş olsun

çok geçmiş olsun neyseki adamda fazla bişe yokmuş ne kadar da sarhoş olsa bişe olsa üzücü olurdu öğlende ne öle ya :)

Çok geçmiş olsun... Sende birşey yoksa önemli değil motor bir şekilde hallolur...

Bu ülkede trafik bilince ne zaman gelişecek, insanlar yaya olmanın, sürücü olmanın önemini ne zaman öğrenecek...

Hiç bir hatan olmadan bile bu tip bir kaza yaşanabiliyor... Tekrar geçmiş olsun...

Haftaya görüşmek üzere bir aksilik bir terslik olmazsa inşallah haftaya oradayız :)

kardeş çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın akacak kan damarda durmaz derler sevindirici olan sana bir şey olmaması ne kadar dikkatli olursan ol olacak olur. her şeyde bir hayır vardır. öylesil insanlarda yok değil dirisi beş para etmez, ölüsüne güç yetmez bunların

çok geçmiş olsun dilerim son olur..:pale:

kardeşim geçmiş olsun.topici yeni gördüm.maşa fiyatını sormuşsun.Bende kaza yapmıştım.Benim ki komple değişmedi.350 ytl tutmuştu yanlış hatırlamıyosam.300 küsür bişe olduğunu hatırlıyorumda..tekrar geçmiş olsun..

ya şans işte saat 11 de sadece öyle kesin bi kaç kişi vardır içecek seni bulmuş oda.malına yazık valla üzüldüm hem aksesuarların hemde motor koötü olmuş.allah daha beterinden korusun inşallah

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dostum cok buyuk gecmıs olsun,arkadasların dedıklerıne katılıyorum-cana gelmesın mala gelsın,motor onemlı degıl calısır yenıdende alabılırsın ama.......anladın sen onu.bıraz daha dıkkatlı kullanalım.

arkadasım gecmıs olsun ama suc o herıfet alah korusun ölseydı bıle sen ıcerı fln gırmezdın ama tabı vıcdan azabı var ah ah neyse ucuz atlatmısın gene!

büyük geçmiş olsun ! dedigin giiibii olacak oluyor ,,, ALLAH korumuş ! motor

yapılır kafana takma ,

Dostum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yeni bir acı haber duymadığımıza da sevindim. (Beterin beteri var)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar