2. kazamı yaptım

çok büyük geçmiş olsun dostum... inşaat eldivenleri bir hayli işine yaramış görünüşe bakılırsa..

hepiniz sağolun:)

oruc konusunu konuşmak istemiyorum.

yaşım tutmadığı için ehliyet alamıyorum.

arkadaşlar ybr 125 in orj. yedek parcaların da %50 indirim var mış doğrumu?

yamaha bayisine mi gideyim,yoksa normal bir motorcuyamı?

sat kurtul kardeşim şu şeytan işinden ne kendini üz nede aileni:farao::farao::farao:
:p:p:p:cherry::cherry::cherry::cherry:

sat kurtul kardeşim şu şeytan işinden ne kendini üz nede aileni:farao::farao::farao:
:p:p:p:cherry::cherry::cherry::cherry:

ailem satmamı istiyor bende tamam dedim,motor yapılsın ondan sonra satarız dedim.

3000 tl fiyat koyacam motora satılmasın diye:)

bugün dadaşa gittim amortisör demirlerinin fiyatını sordum tanesi 75 tl miş,bir de %50 indirim varmış:cyclopsan

ailem satmamı istiyor bende tamam dedim,motor yapılsın ondan sonra satarız dedim.

3000 tl fiyat koyacam motora satılmasın diye:)

bugün dadaşa gittim amortisör demirlerinin fiyatını sordum tanesi 75 tl miş,bir de %50 indirim varmış:cyclopsan

orjinal sorduysan fiyati az bile söylemişler:cherry::cherry::cherry: Motor yapildiktan sonra hiç satmak istemezsin onu söyliyim:cherry:

bugün bir motorcuya gittik adam o demir düzeltilir dedi.

düzeltilince eski yerini tutmaz diye korkyorum.

yan sanayi kullansak bişey olurmu:silent:?

yan sanayi çin malı mı?

dediğin gibi jantta yamukluk var ama mm lik bir yamukluk.lastiğe carptığım dan olsa gerek.

1.Amortisör demirleri yamuk.

2.ön jantta mm`lik bir yamukluk var.

3.devir göstergesinin camı kırık ama calışıyor.değiştirmeyi düşünmüyorum.

4.sağ elçik topuzu kırık.

motor yapıldıktan sonra eski hali gibi olurmu?,,,,dengesi bozulurmu?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeşim motosikletin şekli çok değişmiş umarım fazla masraf çıkmaz.

Geçmiş olsun ancak sürücü belgenin olmadığı noktaya geldiğimde yorumları okumaktan vaz geçtim:bounce:
Kardeşim, yaşam ve sağlık her şeyden çok daha önemli. Ailen eğer motosiklet binmeni yasaklayacak olursa da bırak.en azından sürücü belgeni alana kadar.

Trafikte bir aracı korkusuzca ve huzurla kullanabilmenin tek yolu sürücü belgesidir unutma.

Masrafa gelince, sanırım sadece kollar değişecek. Bu durumda işçilik dahil 400,- TL gibi bir masraf çıkabilir.

geçmiş olsun .Cok bi masraf yok ybr olması işi değiştiriyo.Aynı kazayı mobylette ile yapsan cant ta patlar maşanın takıldığı şase yeri de geri kakılır .Sende bunların coğu yok .Amortisor camurluk far filan ne tutarsa artık..

olum bu motor çöp olmuş:mrgreen::mrgreen:Sen bunu yaptiğrmayla hiç uğraşma.... Astari yüzünü gecer onun... pert pert:cherry::cherry: sana tavsiyem ön borulari düzelttirme cok yamuk o onu adam düzeltse bile senden sıfır yan sanayi parasi alir.....Bu Arada o gidon hangi motorun.????

hepiniz sağolun.

herhalde orj. parca alıcam.

direksiyon uydurma değil,burda yarasa direksiyön veya M direksiyon olarak geciyor.

motorun eski sahibi takmış:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar