2.kazamı yaptım

Kemer'den Antalya ya dönüyordum.Antalya/Beldibi girişinde trafik ışıkları var.ben soldan ilerliyorum önümde minibüs sanırım ışık yeşil yanıyordu.tam minibüse yanaşacakken minibüs az sağa doğru hareket etti.frene bastım ama bastığım yerde mıcır varmış.motoru kaydırdık.biz olduğu gibi bankete girdik.Allah'tan hızım çok yavaştı ve düştüğümüz yer çimenlikti.düştüğümde yüzüstü düşmüştüm.soğukkanlığımı kaybetmeden yattığım yerde motorun çalışmasını durdurdum.şöyle kırık çıkık varmı diye kontrol ettim.Sağlamdım :) daha sonra beni yerden kaldırdılar.bizde kolda ve bacakta sıyrık var.
motorun sağ grenajı kırıldı.arka frenin ayaklığı biraz yamuldu.ön çamurluk çatladı.

cana gelmesinde mala gelsin önemli değil

gecmis olsun arkadasim. bana da minubus carpmisti. ustelik utanmadan guzergahini deistirip kacti. hic bisey yapamadim. :(

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun.enbüyük kazan bunla kalsın:rendeer:

geçmiş olsun trafikte ayna kontrol etmekten aciz bi ton kazma var dikkat herzaman dikkat

sağolun arkadaşlar.
ilerde 200 -250 cc motor almayı düşünüyordum.vazgeçtim artık.kaza yapınca tehlikeyi anlıyorsunuz.

geçmiş olsun kardeş iyi değil tabi ama bunlar olaan şeyler sende bişe yoksa gerisini kafana takma ben yaptım kazaların sayısını unuttum artık valla ama dikkat etmek lazım işte takrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun!..Son kazan olsun inşallah..Fakat motorsiklet sevgisi devam etsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun sonix kardeş. dediğin gibi cana gelmesin mala gelsin.
son kazan olur inşalah

geçmiş olsun ah bu antalyadaki dolmuşlar adamlar resmen kural ihlalinde 1 numara :farao:

Geçmiş olsun ne güzel demişsin cana gelmesin mala gelsin... Ucuz atlatmışsın valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar