2.İman Gücüyle 130 Videom..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok be hacı korkma.
konu amerika olunca, alayı motor zaten. bin binebildiğine dicem ama sen de insansın. miden kaldırmaz. sen e iyisi kubaya devam....:wiinkk::bounce::cherry:

yok be kuba ya param yetmez..ybr ile de 190 yapamıyorum...yzf desen her binişte 300.. bıkkınlık geldi artık..
ben 190 km hızla gitmek istiyorum..
125 cc olsun istiyorum...
hem scooter gibi kayışlı,hem otomatik hem vitesli olsun istiyorum,,
vergisi az olsun yakıtı koklasın istiyorum...
tektekerde giderken tüm yük arka tekere binmesin istiyorum..

böyle düşününce de piskopat gibi hissediyor ama akıllı görünmek istiyorum...
bilmem anlatabilmiyormuyum!!!:queen:

(arkadaşlar müfettiş tamamdır.!!!:queen:)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ne geyiq döndü beeee,

kardeşim kırk yılda bi eğitici bir yazı yazalım dedik , sende o günü bulup yapıştırdın konuyu bütün reyting senin oldu yav. :D :D :D

nası bi alan bu hava alanı mı lebraaamm...alanını yolunu yordamını öptüğüm...:p

abi sen 81 lisin dimi...o zaman sende abimsin...bak ben işe baş koydum...piston sekman ölçü birimlerinde destan yazdım ...her türlü gideri var makinamın...fotoğraf makinası cep kaydı olup çok pis pikselli çekim oldu...3.2 gigapiksel be abiiii...boru mu soru mu...:)

evet abi 81 doğumluyum, estağfurullah sen benim abim,USTAm ve idolümsün :)

yok be kuba ya param yetmez..ybr ile de 190 yapamıyorum...yzf desen her binişte 300.. bıkkınlık geldi artık..

şimdi kuzen balki sen benim kafayı çorba ettin...ben zaten 186 ya kadar çıktım ama telefonun şarjı bittiği için kaydedemedim...senle yarışcaz taammı...babamdan bi 5 lira yürüteyim depoya yoksa yedekteyim be kuzen...:pale:

Ne geyiq döndü beeee,

kardeşim kırk yılda bi eğitici bir yazı yazalım dedik , sende o günü bulup yapıştırdın konuyu bütün reyting senin oldu yav. :D :D :D

eee sen ağır abisin...ağır konulara dalıyon millet kendini bulamıyor kayboluyor...:queen:

şimdi sana soru...1 kilo pamuk mu 1 kilo demir mi ağırdır...:queen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
hocam yazılanlara baksana ... hangisini nasıl eğiteceksin ki....:queen:

Hakikaten yaaa....

Yok abicim satıyorum BiEmDabılyu yu hemen bi YBR yapıp akıyorum apaçi staylaya .

Satılık öküz sesli korna varmı , bide aynaları söksem YBR ile Pandayı geçebilirmiyim. (rampa aşaa ):queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
nası bi alan bu hava alanı mı lebraaamm...alanını yolunu yordamını öptüğüm...:p

Allahtan Mt standı var..... Oraya takılayım..Nasılsa selam sabah vermeyecen stanttakilere.... :queen::queen::queen::queen:

Yırttık... :queen::queen::queen:

Mersin İl Temsilcisi
abi kartal kalkar dal sarkar...kartal dalkar kal salkar...:queen:

ben sen yok abi...biz varız...bu iş takım taklavat işi...:p

sarkma yok hacı, kartel yayı sağlam ama debriyaj balatam rodajda yani odan diyom.
BEN10 ten saatinden taksam, kartal moduna girsem yine de kalkar mı? yani kartalım rodjda ya ondan.
bu arada önümüzün rodajını nasıl yapacaz... direk 2 kişi kaldıracakmıyız, yoksa önce tek başımıza mı kaldıracaz :bounce:

Hakikaten yaaa....

Yok abicim satıyorum BiEmDabılyu yu hemen bi YBR yapıp akıyorum apaçi staylaya .

Satılık öküz sesli korna varmı , bide aynaları söksem YBR ile Pandayı geçebilirmiyim. (rampa aşaa ):queen::queen::queen::queen::queen:

vay aslan abim gelmiş...kornayı sen bul ben takarım beweseye...para da almam he...ama bi parlementinden alırım...babam okuycak la sayfayı kapıyom az...:queen:

Allahtan Mt standı var..... Oraya takılayım..Nasılsa selam sabah vermeyecen stanttakilere.... :queen::queen::queen::queen:

Yırttık... :queen::queen::queen:

MeTe standı var işte yarmaşu...daha ne istiyon...dübelden mi dübürden mi...:queen:

Etme.... Daha gençsin..Uzun bir ömür var önünde.... :p:p:p:p
Git kendine başka idol bul..... Bundan beyidoll bile olmaz..... :queen::queen::queen::queen:

kıskanç herif...müritlerimle diyaloğa girme...:pr: Mete Han bOKTAR hocalarını pek severler...:p

Mersin İl Temsilcisi

sen bu fantazilerle 3 ü bir arada olan dezanfektanlarla 40 tas su dökünsen yine de tamizlenemen hacı.kalbini temiz tutmaya çalış :wiinkk:

sen yine de salavat getir, cevşen tak. Allah'tan ümit kesilmez...

sarkma yok hacı, kartel yayı sağlam ama debriyaj balatam rodajda yani odan diyom.
BEN10 ten saatinden taksam, kartal moduna girsem yine de kalkar mı? yani kartalım rodjda ya ondan.
bu arada önümüzün rodajını nasıl yapacaz... direk 2 kişi kaldıracakmıyız, yoksa önce tek başımıza mı kaldıracaz :bounce:

ağbii olay dübürden kaynaklanıyor...matkapla alıyoz dübeli egsozda en az 3 cm lik 8 delik açıyoruz...tüm mahle anamıza sövmeden bu iş olmaz...:p

sen gereken hazırlığı yaptıktan sonra o kendiliğinden kalkar..ama indirmek zor olur..istediğin an indiremezsin.dikkatli olmalısın.. hayır ön teker havadayken fren de tutmaz o bakımdan...töbetöbee..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar