metehan sevenler için geliyo bu nihavend eser
bebiş naber? mete 130'u görmese görüşemeyecez hiç![]()
çok boşladın beniii...:mrgreen:
Moderatör tarafında düzenlendi:
metehan sevenler için geliyo bu nihavend eser
bebiş naber? mete 130'u görmese görüşemeyecez hiç![]()
vay yegen nettin...![]()
Ovvv Çorlu Gençlikten Savaş Abimde gelmiş...:cherry: yardır abim benim...
Savaş abi hazırlık okuyor dersanede...:queen:
İşin ilginci hiç bir mod yok ortalarda.........:silent:
Şikaat ettik.... Kötümü ettik.....
Dur biğdaa ediim şiikaaat....![]()
temel iç güdü..:cherry:
Honda bunu görse reklam yapar kesin motur hem 60.000 km. de bide üstünde sen varsınhala gaz istiyor alet
mira ve mete abilerim..bende motor sevdalısıyım..şu anda orta ikinin ortasındayım.babamın motosikletini (ybr) arada kaçırıp hız denemesi yapıyorum.50 kg ( yersen) olduğum için bide üstüne yattımmı 145-150 diyor başka gitmiyor..
bu motora 190 bastırmam için tavsiyelerinizi bekliyorum ağbilerim...
ek silindir atsam olurmu acep??yada hava filtresini söküp benzin yerine selülozik tiner koysam yağ olarakta 10 nümero kullansam...başarabilirmiyim??
yardımlarınızı esirgemeyin şu küçücük kardeşinizden...![]()
ben sana amerikadaki dayımın oğlunun amerikalı eski kız arkadaşının abisinin erkek arkadaşından aldığım roket benzininden vereyim, sen de bana beden eğitiminden kopya verecen tamam mı :wiinkk:
mağdurum abi öyle dime...ale:
çok boşladın beniii...:mrgreen:
başkan bırak , xt ciler şaşkınlıktan koltuktan fırlasın sen niye madur oluyon ki
bu adamı fuara koyması lazım hondanın.
vay yegen nettin...bi ara senle Beşiktaş Barbarosda buluşalım...sana anlatırım ben şimcik silindir kafasını cnc tezgahta 100 mm küçültüyosun...rodajda teker yok ama taammı kuzen...
piston 16 mm törpülüyosun...olay bu...:cherry:
yaw bu cnc makinayı satın alsam evde kendim yapsam meraklıyımdırda..
evin bi odasına kurar çalıştırırım,hatta abilerime ablalarımada yardımcı olurum...
3-5 taksitte verirlermi nereden alabilirim??:cherry:
duygusal birfışkırma hissediyorum tenimde...:queen: bende seni me too aga her türlü yani...beni sadece sen keşfettin emin ol...:cherry::rendeer:
apaçi staylayı seviyorum gangam...hor görme eziği...
ovvv ağbime bak beee...emeseninide vermiş...delikanlu ağbim benim...ağbi bizim bi Coğrafyacı var okulda ...Ulvi Hoca...onu bi yerde kıstırakmı sonra kastırak mı...
benimde adres...
Liselim_birlim_apaçi_staylam_her_türlü[email protected]:cherry:
ben sana amerikadaki dayımın oğlunun amerikalı eski kız arkadaşının abisinin erkek arkadaşından aldığım roket benzininden vereyim, sen de bana beden eğitiminden kopya verecen tamam mı :wiinkk:
başkan bırak , xt ciler şaşkınlıktan koltuktan fırlasın sen niye madur oluyon ki
yürü be
url]
bu adamı fuara koyması lazım hondanın. ah ulan abi memlekette kıymetin bilinmiyoki, avrupada olsan var ya. neyse lise bi bitsinde
zamana ihtiyacım var biraz
hey lanet olsun, bizde saygı istiyoruz tamam mı dostum! xt'ciyiz diye horgörmeyinale:
Dur ..Bu sefer gidicem fuara neşemi kaçırma..... :cat::cat::cat::cat:
sayın abim ben seni cbf 150 ile bizim ana cadde de gördüm..motorunda neon ışıklar vardı...helal olsun sana modifikasyonda üzerine yok ağbimsin her türlü...
bu rakıt benzini stayla dediğin nos gibi bişey dimi...
abi motorcunun hası işte :cat:
izmir fuarıynan garıştırma, sibel can çıkmaz bu fuarda :queen:
( şimdi coq burada olsaydı keşke )
şimdi abicim abisinin kız arkadaşı olsa olurdu da abisiin erkek arkadaşı ters tepmesin bize:queen: sakata gelmeyelim sonra..daha küçücük çocuğum ben..motora binmek istiyorum..:queen:
Yok topraaam....
Cumartesi fuar alanındayız.....:cat::cat::cat:
helal be, kim tutar seni , bizlerin tek rakibi 600 rr
Bu arada kamerayı nereye monte ettin abi ? :queen:
Saygılar abicim.