2 gündür denizli polis kaynıyor okuyun

ehliyet gereklimi ?

• EVET

Oy: 48 80.0%
  • HAYIR

Oy: 10 16.7%
  • BİLMİYORUM

Oy: 2 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
ben bişeyi merak ediyorum sürücü kursları neden paralı paralıysada neden bu kadar pahalı

başım arımasın dipsan ehliyet şart alanlar boşa mı alıyo yani gülü seven dikenine katlanır
:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tavsanolusu' Alıntı:
gereksiz bir anket olmuş arkadaşlar bence devletin olmadığı bir yerde yaşamıyoruz. Mad max tarzı bir yaşama durum yok bu yüzden paşa paşa alıcaz fotoyu yapıştırıp atcaz cüzdana :bounce:

kesin katılıyorum arkadaşım geç bile kalındı bu ab sayesinde ehliyetide herkese
yaptırıyorlar haklı olarak düşün bir ceza kesildi hız sınırı geçtin yada alkohollü gittin nasıl olmayan ehliyetine el koyacak:queen:

başlıgı okuyunca sanki bi olay olmuşta çevre illerden de polisler gitmiş felan gibi bişey sandım.soru şu şekilde olsa anket belki bi işe yarardı: b ehliyeti olana a2 ehliyeti gereklimi? böyle sorulsa cevap = gereksiz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
okan4037' Alıntı:
ehlıyetı versınlerde alalım onuda vermıyolar

bana levent kırcanın skeçini hatırlattın polisler çeviriyor buna ruhsat ehliyet soruyorlar oda se se sen ba ba bana eh eh ehliyet ve ve vermedinki
be benden eh ehliyet is is istiyon:p

necdet' Alıntı:
bana levent kırcanın skeçini hatırlattın polisler çeviriyor buna ruhsat ehliyet soruyorlar oda se se sen ba ba bana eh eh ehliyet ve ve vermedinki

abi filimsin yafff
:queen: :queen:

sanki ehliyeti olan kaç kişi bunu hakkıyla elde ediyo ki.. yani allah için kaç kişi adam gibi eğitim alıyo ehliyet sürecinde... bi de bu açıdan bakmak lazım diye düşünüyorum... :wiinkk:

necdet' Alıntı:
devlerın ıslerı zaten bır fılm

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar her ne kadar bazı arkadaşlarımız ehliyet almamkta direnselerde bu şart olanıdır ehliyeti olmayanlarıda arkdaşlarımız diye onların arkalarındurarak onları hataya zorlamayalım ileride bi durum oldumu zor durumda kalıyorlar lütfen herkes kendine:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar