2 ferrari we burgman

ferrarilere yazık burgmanıma nasılda melül melül bakıyolar yazık yazık bunlar bilie iki tekeri kıskanmakta:))))))))))))))))):queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Orada iki ferrari var demişsin abicim de biri ferrari 360 modena diğeri eski kasa (c5) Coevette yani Chevrolet...Ondan sonra sırasıyla 2 Mercedes Clk var ve ondan sonra ise bie Mercedes E Serisi...:cherry:
Düzelteyim dedim...

Bu arada motor Burgman çok güzel bir makine ve önlerinde de çok alımlı durmuş...:cat:

ferrari diye diye kandırıyorsunuz adamı ayıp be :cherry: :queen:
bu millet bir gün anlıycak bu yaptıklarınızı. :cherry:
Kazasız sürüşler diliyorum herkeze...

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
hayır benim fotoda dikkatimi çeken ferrariye gıcıklık olsun şeklinde arkasına park edilmiş olan çinli markasını bilemicem nostalji tarzı motor:mrgreen:

aa onu bende yenı gordum o goruntuyu bozmus as125t sanırım:mrgreen: :mrgreen:

burda besın zıncırı olusmus asya ferrarıye bakıyor ferrarı burgmana bakıyor burgman bana bakıyor:mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
okan4037' Alıntı:
aa onu bende yenı gordum o goruntuyu bozmus as125t sanırım:mrgreen: :mrgreen:

burda besın zıncırı olusmus asya ferrarıye bakıyor ferrarı burgmana bakıyor burgman bana bakıyor:mrgreen: :mrgreen:
Walla BURGMAN bana bakıyo ben burgman a bakıom acaba ne zaman benim olcak die...:salut: Öbürleri umrumda bile diil...zaten o arkadaki scooter ı siz soleyince gordum:queen:

burası bızım evın ora:))her gun o ferrarıye bakıorum zaten..bazen ordakı gıdıo karsıdakı galerıye gelıo ona bakıorum..yanlarına porsche showroomu acılıo zaten..

ak merkezin karşısı ya bura geçen ordaydım ben ferrarileri test ettim burgman arkada toz yutuyordu kaliteli duman çıkartıyo ferrari:mrgreen:

ferrarim olsa satar motosiklet müzesi açarım :cherry: her türden birer tane

maxx75' Alıntı:
Walla BURGMAN bana bakıyo ben burgman a bakıom acaba ne zaman benim olcak die...:salut: Öbürleri umrumda bile diil...zaten o arkadaki scooter ı siz soleyince gordum:queen:
puahhahaaa solemeyı unutttumm bende burgmana bakıyorum:queen: :queen: :queen: :queen: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar