2 Farklı CRF Kazası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaklaşık 100km hızla ana yoldan çıkıp, yol kenarındaki çimlere giriyor ve sonrası;

Yatma işini biraz abartıyor;

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu an kullanmakta olduğum Er6F'in 2-3 önceki sahibi bu kaza yapan arkadaş.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gündüz gezeni takip ediyorum abi. Bir videosunda bahsetmişti Er6f aldığından. Şok oldum şu an :santa:

İşte o Er6F, bu Er6f :) krank kırmış, motoru toplatmış. Özelden konuşmuştuk da "hayatımı şey etti o motor" demişti bana.

90'la bilmediğin, çukurlar olabilecek üstelik çim alana girmek nasıl bir cesarettir inanamadım. Zaten olması gereken oldu, aksi olsa daha fazla şaşırırdım

abi bu adamlardan ne motor alıcan nede sürüşe çıkıcaksın.neymiş rögarı görmemiş :queen: iyi rögar varmış şansına.tehlikeli motor sürüyorlar macera arıyorlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yorgun savaşçının durumu iyi ama şu an değil mi abi? :rendeer:

200 ml / 1000 km yağ eksiltmesi var ama ben 10.000 km.dir aman aman sıkıntı yaşamadım. Zaten videodaki arkadaş taş çatlasa 4000 km kullanıp yok pahasına ustasına satmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Beyaz, şasesi kırmızı mı?

Yok hocam benim motor siyah, şasisi gri renkli.

O hızla asfalttan araziye giriyor. Sorun kapakta veya yol dışına atılmış çer çöpte değil. Motosiklette hiç değil. Bu koşullarda tek suçlu ortada zaten.

Yine de geçmiş olsun diyelim.

Son düzenleme:
crf kullanılması gereken yerlerde kullanılması gerektiği gibi kullanılırsa aslında hiç kaza yapmazdı

biri virajda yatmaya çalışıyor biri kendi isteğiyle yolun yanındaki çime giriyor. nerden tutsan elinde kalıyor. motor tipine uygun şekilde kullansa birşey olmayacak.

Son düzenleme:
Bu adamı düzenli olarak takip ediyorum. Bir çok videosu bu şekilde. Eğlence tarzı biraz farklı ve yaşantısından pişman oldugundan hiç bahsetmedi

İki kazayıda yapan farklı kişimi aynı kişimi bilmiyorum ama her iki kazadada sürücü kasti olarak canını tehlikeye atmış gibi. 100 km üzeri hız ile bile bile asfalttan çıkarak çimene, araziye girmek değişik bir macera olmuş. Ondan öncede yüksek hızlarda her iki motorunda e-5 te yaptığı hareketler, garip garip hareketlerden çıkardıkları eğlence ileride başlarına bişey geleceğini belli etmiş zaten.

Ben böyle tiplerin ölmesini değil ama kol bacak kırıkları yüzünden traftike olmamasını diliyorum. Kimsenin ölmesini dilemek kimsenin haddi değil ama bu şekilde biraz ders alırlar umarım... (ki hiç sanmıyorum!)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar